DIY

Βάζει το Τζιν της Ανάποδα και Κάνει ΑΥΤΟ! Πρόβλημα Λύθηκε!

Το να βρείτε τζιν που να σας ταιριάζουν τέλεια είναι σχεδόν αδύνατον, και το να προσπαθήσετε να τα επιδιορθώσετε μόνοι σας είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είστε έμπειρη μοδίστρα. 

Σας βρήκαμε όμως τη λύση σε αυτό το πρόβλημα: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα τζιν σας ανάποδα!

Είτε το τζιν σας είναι μεγάλο στη μέση, είτε σακουλιάζουν στον ποπό ή στους μηρούς, υπάρχει ένα κόλπο για να τα λύσετε αυτά τα ζητήματα. Ίσως χρειαστείτε κάποιον άλλο για να καρφιτσώσει, αλλά εκτός από αυτό, η μέθοδος είναι πολύ απλή.

Θα πάρουμε ως παράδειγμα ένα τζιν που δεν εφαρμόζει καλά στους μηρούς και δεν κολακεύει ιδιαίτερα τη φιγούρα της κοπέλας.

Έτσι, φοράει τα τζιν ανάποδα και ξεκινάει η επιδιόρθωση.

Ξεκινώντας από τον γοφό, καρφιτσώνουμε την εξωτερική ραφή και στις δύο πλευρές. Καρφιτσώνουμε ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη της φιγούρας.

Μόλις καρφιτσώσουμε, βλέπουμε αμέσως διαφορά στην εμφάνιση και την εφαρμογή στο πόδι που καρφιτσώσαμε και στο άλλο που είναι ακόμα ανέπαφο.

Μετά το καρφίτσωμα, βγάζουμε προσεκτικά το τζιν για να μη μας τσιμπήσουν οι καρφίτσες. Στη συνέχεια, ράβουμε τη ραφή κατά μήκος των καρφιτσών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ραπτομηχανή ή με το χέρι.

Η δοκιμή μετά τη ραφή, δείχνει τη μεγάλη διαφορά πριν και μετά.

Το τζιν έχει καλύτερη εφαρμογή, και αγκαλιάζουν τη φιγούρα στα σωστά σημεία.

Μία ακόμα συμβουλή πως να κάνετε τη ζώνη πιο εφαρμοστή και να μην υπάρχει κενό στη μέση: Γυρίστε το τζιν ανάποδα και κάντε δύο στριφώματα που θα κάνουν τη ζώνη να εφαρμόζει καλύτερα.

Μοιραστείτε αυτές τις συμβουλές για επιδιόρθωση των τζιν σας με τους φίλους σας!

Credit: nx2.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια