DIY

Βάζει 2 Μεταλλικά Κλιπ στο Ψυγείο του για να Λύσει ένα Κοινό Πρόβλημα. Πανέξυπνο!

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη οργάνωση στη ζωή μας. Είτε ζούμε μόνοι μας, είτε με την οικογένειά μας, όλα είναι πιο εύκολα, όταν τα πάντα είναι στη σωστή τους θέση. 

Τα μεταλλικά κλιπ δεν μας χρησιμεύουν μόνο για την οργάνωση των εγγράφων μας, αλλά σας προτείνουμε 17 κόλπα για να τα χρησιμοποιήσετε με τους πιο απροσδόκητρους τρόπους, για να διευκολύνετε τη ζωή σας.  Ρίξτε μια ματιά πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε:

1. DIY Αποθηκευτικός Χώρος

Με μερικά στυλάτα κουτιά και μεταλλικά κλικ, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας προσαρμόσιμο αποθηκευτικό χώρο, που θα ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

2. Ταμπελάκια για θέσεις σε τραπέζι

Χρησιμοποιήστε καρτελάκια και μεταλλικά κλιπ για να ξέρουν όλοι που θα είναι η θέση τους σε ένα μεγάλο τραπέζι.

3. Στεγνώστε αποτελεσματικά τα σφουγγαράκια

Προς αποφυγή μούχλας και δυσάρεστων οσμών, στεγνώστε εύκολα τα σφουγγαράκια, βάζοντάς σε όρθια θέση με τη βοήθεια μεταλλικών κλιπ.

4. Διπλώστε το σωληνάριο της οδοντόκρεμας

Με τη βοήθεια ενός μεταλλικού κλιπ, βγάλτε εύκολα το μέγιστο δυνατό οδοντόκρεμα από το σωληνάριο.

5. Στοιβάξτε τα μπουκάλια σας με ευκολία

Βάλτε σε δύο στρατηγικά σημεία μεταλλικά κλιπ, που θα συγκρατούνε το βάρος από τα μπουκάλια, ώστε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο, και να γλιτώσετε χώρο στο ψυγείο σας.

6. Χρήσιμα καρτελάκια

Οργανώστε φακέλους και φωτογραφικά άλμπουμ, βάζοντας μεταλλικά κλιπ με κάποιο καρτελάκι ή κάποιο άλλο διακριτικό που θα περιγράφουν χαρακτηριστικά το περιεχόμενο.

7. Κρεμάστε τα ακουστικά σας

Περάστε ένα λαστιχάκι γύρω από τα μεταλλικά εξαρτήματα του κλιπ, και κρεμάστε σε ένα τοίχο τα ακουστικά σας για να να έχετε πάντα προσβάσιμα.

8. Φωτογραφίες χωρίς κορνίζες

Δεν έχετε κορνίζες; Με μερικά μεταλλικά κλιπ μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με καρτ ποστάλ, φωτογραφίες ή αφίσες, τοποθετώντας τα στο κάτω μέρος τους.

9. Τυλίξτε τα ακουστικά σας

Τυλίξτε τα ακουστικά σας, για να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να τα ξεμπλέξετε. Εδώ κάποιος έβαλε και την κάρτα μέλους του γυμναστηρίου στο κλιπ.

10. Κρατήστε τα ακουστικά στη θέση τους, όταν κινήστε 

Για να μη σας πέφτουν τα ακουστικά, όταν βρίσκεστε σε κίνηση, με ένα μεταλλικό κλιπ κουμπώστε το καλώδιο στη μπλούζα σας.

11. Οργάνωση καλωδίων

Για να μη ψάχνετε κάθε φορά τα καλώδια σας και να τα έχετε εύκαιρα, κουμπώστε μεταλλικά κλιπ στην άκρη του γραφείου σας, και περάστε μέσα από τους κρίκους τα καλώδια.

12.Φτιάξτε το δικό σας πρόχειρο σημειώσεων

Δε χρειάζεται να αγοράσετε πρόχειρο σημειώσεων, αρκεί να βρείτε ένα σκληρό χαρτόνι. Διακοσμήστε το με χαρτί περιτυλίγματος και οι σημειώσεις σας είναι έτοιμες!

13. Οργανώστε τις πετσέτες σας

Οργανώστε τις πετσέτες σας, συνδυάζοντας μαζί τις πετσέτες που είναι σετ.

14. Οργανώστε τη βαλίτσα σας

Τα μεταλλικά κλιπ είναι ιδανικά για να συγκρατούν βραχιόλια, λαστιχάκια και γενικά μικρά αντικείμενα.

15. Εύκολο πλέξιμο

Για τους λάτρεις του πλεξίματος, βάλτε τη κλωστή μέσα σε ένα μπολ και βάλτε στην άκρη ένα κλιπ. Περάστε μέσα από τους μεταλλικούς κρίκους το νήμα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το πλέξιμο!

16. Τα απαραίτητα

Θέλετε να βγείτε έξω αλλά δε θέλετε να πάρετε μαζί τη τσάντα σας; Ένα μεταλλικό κλιπ θα κρατήσει μερικά χαρτονομίσματα και κλειδιά, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.

17. Καλύψτε τα ξυραφάκια σας

Τα προστατευτικά πλαστικά από τα ξυραφάκια χάνονται εύκολα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλύψτε τα με ένα μεταλλικό κλιπ.

Θέλετε να δείτε μερικές άλλες χρήσεις; Το βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει μερικά άλλα κόλπα για να βάλουμε στη ζωή μας τα πρακτικά μεταλλικά κλιπ.

Σας άρεσαν αυτές οι συμβουλές; Μοιραστείτε τις με τους φίλους σας!

Credit: wimp.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια