DIY

Πήρε τρεις παλιές Καρέκλες και τις Ένωσε Μεταξύ τους. Το τελικό αποτέλεσμα, Θα σας κάνει να Ζηλέψετε!

Ανακάλυψε τον τέλειο τρόπο να δώσει καινούργιο νόημα σε ένα σετ από παλιές καρέκλες και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Μερικές φορές ένα τέτοιο σετ δεν έχει καμία εμπορική αξία. Αλλά πριν τις πετάξετε στα σκουπίδια, σκεφτείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι θεαματικό!

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να πάρετε παλιές καρέκλες και να τις μεταμορφώσετε σε ένα πρωτότυπο παγκάκι! Το σκέφτηκε η  Tammy από το blog, Deja Vue Designs, και φαίνεται υπέροχο!

Ξεκινάει αγοράζοντας τρεις όμοιες καρέκλες.

Καλό είναι να έχουν μπράτσα, αλλά και να μην έχουν δεν πειράζει. Μόλις είχε τις καρέκλες, έβγαλε τους πάτους τους και αφαίρεσε τα μπράτσα (τα οποία θα προσθέσει στα άκρα του πάγκου στη συνέχεια).

Στη συνέχει έβγαλε τα μπροστινά πόδια από την μεσαία καρέκλα και τις έβαλε σε τέτοια γωνία που θα μπορούσαν να ενωθούν, σχηματίζοντας μια καμπύλη.

Στη συνέχεια, στερέωσε τα μπράτσα ανάμεσά στις καρέκλες και προσπάθησε έτσι να στηρίξει την κατασκευή για να αντέχει περισσότερο βάρος.

Λέει πως το δυσκολότερο ήταν να βρει την ιδανική γωνία μεταξύ των καρεκλών, αλλά επειδή το ήθελε πολύ, τελικά τα κατάφερε.

Ανάλογα με τη γωνία πρέπει να υπολογίσετε και το ύφασμα που θα χρειαστείτε. Αφού τέλειωσε την κατασκευή, την έβαψε με μια ωραία μπογιά, για να της δώσει μια πιο μοντέρνα όψη.

Λέει πώς είναι μία από τις πιο αγαπημένες τις κατασκευές. Τελικά το πούλησε, αν και τελικά το μετάνιωσε!

Credit: nx2.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια