DIY

Πήρε τη Βάση για τα Μαχαίρια της και άρχισε να την Τρυπάει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά Εκπληκτικό!

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε λιγότερα και να ανακυκλώνουμε και να επαναχρησιμοποιούμε τα παλιά μας αντικείμενα. Έχει μεγάλη σημασία στις μέρες μας να προστατεύουμε το περιβάλλον αλλά και την προσωπική μας ελευθερία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλέον μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση υλικών αγαθών και αυτό μπορεί να γίνει σταματώντας να χρησιμοποιούμε τόσο πολλά βιομηχανικά προϊόντα.

Υπάρχουν ήδη πολλά αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με πάνω από έναν τρόπο. Οι άνθρωποι πείθονται εύκολα από τα μέσα ότι πρέπει να πάνε να αγοράσουν τα καινούρια προϊόντα. Ωστόσο,είναι πολύ πιθανό κάποια από αυτά που μπορεί όντως να χρειαζόμαστε να βρίσκονται σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών.

Η Serena Appiah είχε τις δικές της ιδέες για το πως μπορεί να δώσε άλλη χρήση σε κάποια μεταχειρισμένα αντικείμενα. Έψαχνε κάτι για το σπίτι της σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα, όταν της ήρθε η έμπνευση για το πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις βάσεις για τα μαχαίρια που έχει στο σπίτι της.

Σκέφτηκε πόσο ωραίο θα ήταν να τις μετατρέψει σε θήκες για χρώματα. Τα παιδιά της ζωγραφίζουν πολύ και τα χρώματα τους είναι διάσπαρτα στο σπίτι.

Με ένα τρυπάνι έκανε τις τρύπες της βάσης πιο φαρδιές για να χωράνε τα χρώματα και άλλα εργαλεία κατασκευών. Σύντομα κατάλαβε πόσα πολλά ακόμα μπορούσε να φτιάξει με τις βάσεις.

Δείτε τις δημιουργικές της ιδέες στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: awm.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια