DIY

Πέταξαν μερικά μπαλάκια του τένις στην πισίνα και τα άφησαν μέσα για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί, θαυμάζουν το αποτέλεσμα!

Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά μένουν ακόμα μερικές εβδομάδες για να απολαύσετε κάποιες καλοκαιρινές δραστηριότητες – και δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μια βουτιά στην πισίνα, ειδικά αν έχετε το προνόμιο να έχετε μια πισίνα στο σπίτι σας. Αλλά μαζί με την απόλαυση, έρχεται η ευθύνη της συντήρησης και της καθαριότητας της πισίνας. Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με βρώμικα πόδια, αντηλιακό, φύλλα και γύρη, η πισίνα σας μπορεί να μην είναι πια τόσο καθαρή…

Τι κάνετε λοιπόν; Η αντικατάσταση του νερού δεν είναι σίγουρα μια οικονομική επιλογή.

Η προσθήκη χλωρίου στην πισίνα είναι κάτι που είναι απαραίτητο, αλλά όχι πάντα επιθυμητό. Σε πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων δεν αρέσει αυτή η επιλογή, επειδή το χλώριο μπορεί να ερεθίσει το δέρμα των κατοικίδιων ζώων τους. Και μερικές φορές, τα κατοικίδια ζώα θέλουν να κολυμπήσουν και αυτά! Το υπερβολικό χλώριο μπορεί επίσης να κάνει την πισίνα σας να μοιάζει κάπως έτσι…

Αντί για ακριβά προϊόντα καθαρισμού, δοκιμάστε αυτή την απλή λύση: ρίξτε μια μπάλα του τένις στο νερό!

Οι περισσότερες μπάλες του τένις είναι κατασκευασμένες από ένα μείγμα από νάιλον και μαλλί, και το τραχύ υλικό προσελκύει δυσάρεστα ξένα σώματα στο νερό. Και ας το παραδεχτούμε, μερικές μπάλες του τένις είναι πολύ φθηνότερες από έναν επαγγελματικό καθαρισμό. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί επίσης με τα ρούχα σας! Απλά προσθέστε μια μπάλα τένις στο πλυντήριο σας – και τα μαλλιά και η σκόνη θα ανήκουν στο παρελθόν.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το σκύλο σας να «βοηθήσει», αν και μπορεί να περιορίσει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού της μπάλας του τένις.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί πως ένα μπαλάκι του τένις τίθεται σε δοκιμή.

Credit: Cleverly

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια