DIY

Παίρνει Παλιά Ξύλα και τα Μετατρέπει σε Καταπληκτικές Ξύλινες Κατασκευές. Θα Εκπλαγείτε!

Υποστηρίζουμε όσους είναι δημιουργικοί και φτιάχνουν χειροποίητα πράγματα μόνοι τους. Έτσι, όταν είδαμε τις ξύλινες κατασκευές αυτής της γυναίκας, έπρεπε να μοιραστούμε την ιστορία της. Φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από παλιά ξύλινα θραύσματα, και εμπνευσμένα από παπλώματα με διάφορα σχέδια, αυτή η καλλιτέχνης-ξυλουργός κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα. 

Θα αφήσουμε την ίδια να μας πει την ιστορία της, όπως την εξιστόρησε στην ιστοσελίδα Boredpanda.

“Πάντα κάτι έφτιαχνα από παλιά αντικείμενα που άλλοι τα θεωρούσαν άχρηστα. Όταν ενδιαφέρθηκα να ασχοληθώ με το ξύλο, δεν είχα χρήματα και ζούσα στο Μπρούκλυν στην Νέα Υόρκη. Είχα μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και το να ψάχνω υλικά έγινε η αγαπημένη μου συνήθεια.”

“Όταν συγκέντρωσα υλικά για να φτιάξω ένα δεντρόσπιτο για μια γκαλερί μιας φίλης μου, άρχισα να περνάω το χρόνο μου σχεδιάζοντας τραπέζια, διακοσμητικά πάνελ με ό,τι μου απέμενε. Εντελώς τυχαία, τη δουλειά μου την είδε μια εταιρεία που χρειαζόταν ένα πλήθος τραπεζιών και μου πρόσφεραν εργασία. Η μόνη οδηγία ήταν ότι έπρεπε να είναι στρογγυλά, 42 ή 60 ιντσών διάμετρο, να έχουν λεία επιφάνεια για να μην έχουν σκλήθρες και κάθε σχέδιο θα έπρεπε να είναι μοναδικό.”

“Δεν είχα τι θα φτιάξω και πως θα κατέληγε το κάθε σχέδιο μέχρι να το τελειώσω. Κάθε σχέδιο ήταν σαν ένα παζλ που είχα στο μυαλό μου με τα ξύλα που είχα στη διάθεση μου. ”

“Όταν τελείωσα μερικά σχέδια συνειδητοποίησα ότι αντλούσα έμπνευση από παλιά μοτίβα από παπλώματα, που πάντα αγαπούσα. Έτσι ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτά τα σχέδια πιο συνειδητά στη δουλειά μου.”

Τα αποτελέσματα της δουλειάς της μιλάνε από μόνα τους.

Κάθε σχέδιο είναι προσεκτικά μελετημένο, με ταιριασμένα μεταξύ τους χρώματα ξύλου.

Υπέροχα σχέδια που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε τραπεζαρία ή κουζίνα. Απολαύστε τα σχέδια!

Θα σας άρεσε να έχετε ένα τέτοιο τραπέζι στο χώρο σας; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτές τις εκπληκτικές ξύλινες κατασκευές με τους φίλους σας!

Credit: wimp.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια