DIY

Παίρνει ένα Σωσίβιο Πισίνας και το Κόβει σε Κομμάτια. Μόλις δείτε το ΓΙΑΤΙ, θα Εκπλαγείτε!

Τα σωσίβια πισίνας δεν χρειάζεται να περιορίζονται μόνο στη χρήση στην πισίνα!Οι παρακάτω έξυπνες ιδέες θα σας δώσουν ένα λόγο να αρχίσετε να τα μαζεύετε κι εσείς .

Αυτή είναι μια τέλεια ιδέα για την πισίνα. Κολλήστε τα σωσίβια σε ένα πλαστικό μπολ με αδιάβροχη κόλλα. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να διατηρείτε τα ποτά σας δροσερά. Δείτε περισσότερα εδώ.

Καμιά φορά όταν γεμίζετε έναν κουβά από τη βρύση μπορεί να κάνετε κάποια ζημιά. Χρησιμοποιώντας ένα σωσίβιο για να κατευθύνετε το νερό εκεί που θέλετε (λογικά στον κουβά) θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού σας πιο εύκολες!

Όταν έχει κρύο έξω, ο αέρας περνάει κάτω από τις χαραμάδες της πόρτας. Από την άλλη, το καλοκαίρι που καίμε το κλιματιστικό μπορεί η δροσιά να χάνεται περνώντας πάλι από τη χαραμάδα της πόρτας και ο λογαριασμός της ΔΕΗ να έρχεται πολύ υψηλός. Μπορείτε όμως να καλύψετε την χαραμάδα της πόρτας με μια έξυπνη κατασκευή.

Για να προστατέψετε την πόρτα του αυτοκινήτου σας και τους τοίχους του γκαράζ από γρατσουνιές, χρησιμοποιήστε ένα σωσίβιο. Δείτε πως εδώ.

Αν έχετε κάποιο φυτό με ψηλό βλαστό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωσίβια αντί για πασσαλάκια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το noodle κατά μήκος και βάλτε το γύρω από τη βάση του φυτού. Όσο μεγαλώνει, μπορείτε να προσθέτετε και άλλα noodles. Τα έντονα χρώματα είναι τέλεια για τον κήπο!

Τα σωσίβια είναι τέλεια για να στηρίζουν τις μπότες σας έτσι ώστε να μην χάνουν το σχήμα τους. Κόψτε τα στο μήκος της μπότας σας και τοποθετήστε τα μέσα για να μην διπλώνουν.

Να κι ένας έξυπνος τρόπος για να μην ζαρώνουν τα παντελόνια. Βάλτε ένα σωσίβιο στην κρεμάστρα για να μην διπλώνουν τα παντελόνια και γεμίζουν ζάρες. Συν ότι η υφή του σωσιβίου τα κρατάει στη θέση τους χωρίς να γλιστράνε.

Τα τραπέζια στην αυλή είναι τέλεια, εκτός κι αν φυσάει αέρας και είστε αναγκασμένοι να κυνηγάτε τις χαρτοπετσέτες. Κόψτε ένα σωσίβιο και περάστε από μέσα τις χαρτοπετσέτες σας. Έτσι θα μείνουν στη θέση τους, ενώ θα προσθέσετε και χρώμα στο τραπέζι σας.

Αν χτυπάτε το δαχτυλάκι σας στα πόδια του κρεβατιού, υπάρχει μια απλή λύση. Κόψτε ένα σωσίβιο και περάστε το γύρω από το πόδι του κρεβατιού για να μην χτυπάτε πλέον!

Μην πετάξετε τα υπολείμματα από τα σωσίβια που χρησιμοποιήσατε για τις κατασκευές σας. Μπορείτε να τα βάλετε στις γλάστρες σας για να συγκρατούν το νερό. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα βάζοντας λιγότερο χώμα σε κάθε γλάστρα.

Δείτε στο βίντεο ακόμα περισσότερες χρήσεις για τα σωσίβια πισίνας:

Credit: faithtap.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια