DIY

Παίρνει 2 Μεταλλικά Καλάθια και τα Ενώνει. Μόλις δείτε το τελικό Αποτέλεσμα, θα το Κάνετε και Εσείς!

Μερικές φορές, τα αντικείμενα που θεωρούμε άχρηστα μπορεί να έχουν πολλές χρήσεις και να έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε κάτι που όλοι θα ήθελαν. Αν για παράδειγμα έχετε κι εσείς γλάστρες κρεμασμένες σε τέτοια καλάθια, αλλά τα φυτά σας ξεραίνονται γιατί δεν το έχετε και πολύ με τα φυτά, υπάρχει ένας τρόπος να τα χρησιμοποιήσετε διαφορετικά.

Αντί να τα πετάξετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο φωτιστικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο μεταλλικά καλάθια, κάτι για να τα ενώσετε – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύρμα για φυτά – και χριστουγεννιάτικα φωτάκια LED.

Αρχικά αφαιρέστε τις αλυσίδες που χρησιμοποιούσατε για να κρεμάσετε τα καλάθια και δέστε τα καλά μεταξύ τους. Πρέπει να είναι καλά στερεωμένα για να μην χαλάσει η σφαίρα που φτιάξατε.

Αν θέλετε, μπορείτε να τα βάψετε με σπρέι για να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν τα αφήσετε όπως είναι, θα δώσετε ένα πιο ρουστίκ στιλ στο χώρο σας. Σε περίπτωση που τα βάψετε, βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει η μπογιά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα φωτάκια και να τα τυλίξετε γύρω από τα καλάθια με όποιο τρόπο θέλετε. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι περισσότεροι προτιμούν λευκά φωτάκια, αλλά εσείς μπορείτε να προσθέσετε και χρωματιστά, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Πόσο τέλεια είναι για την διακόσμηση του κήπου σας;

Δείχνουν τέλεια ακόμη και τη μέρα, ενώ μπορείτε να βάλετε πολλά τέτοια φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο για όμορφο αποτέλεσμα:

Θα το δοκιμάζατε;

Credit: diyeverywhere.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια