DIY

Όλοι μας χρησιμοποιούμε Λαδόκολλα στη κουζίνα. Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ τι άλλες Χρήσεις θα μπορούσε να Έχει;

Η λαδόκολλα μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετή ή άχρηστη. Κάθεται στα συρτάρια της κουζίνας και δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να μπαίνει στα ταψιά πριν το ψήσιμο.

Αυτοί οι καινούριοι τρόποι θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τη λαδόκολλα πολύ περισσότερο! Δείτε τους και θα πάθετε πλάκα από το πόσο χρήσιμη είναι!

Όλοι λατρεύουν τα κεριά, όχι μόνο επειδή δημιουργούν τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο, αλλά επίσης γιατί προσφέρουν όμορφο άρωμα.

Το θέμα με τα κεριά είναι ότι χαράσσονται και κόβονται στις άκρες! Μια απλή λύση είναι να τα τυλίξετε με λαδόκολλα και τα κεριά σας θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο.

Δεν έχετε χωνί για την κουζίνα; Η λαδόκολλα έχει χαμηλή τριβή και δουλεύει τέλεια σε περίπτωση που κάποια στιγμή χρειαστείτε ένα.

Η λαδόκολλα δεν είναι εργαλείο μόνο για την κουζίνα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να τρίψετε τα εργαλεία του κήπου σας και να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά, αλλά και για να μην σκουριάσουν ποτέ.

Χάρη στη χαμηλή τριβή του, μπορείτε να τυλίξετε λαδόκολλα γύρω από μια πόρτα για να μην κολλάει πια.

Είναι πανεύκολο να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή από τα σημάδια του νερού. Απλά τρίψτε αυτά τα σημεία με ένα κομμάτι λαδόκολλα.

Χρησιμοποιήστε τη λαδόκολλα σαν σκούπα! Η σκόνη και η βρωμιά του σπιτιού σας θα κολλήσουν πάνω της!

Είναι επίσης τέλεια για να αποφύγετε ατυχήματα με κόλλα όταν κάνετε κατασκευές. Απλά στρώστε ένα κομμάτι λαδόκολλα κάτω από την κατασκευή σας.

Μπορείτε να βάλετε λαδόκολλα στα ράφια σας για να μη γεμίσουν σκόνη ποτέ ξανά.

Τα φερμουάρ που κολλάνε είναι ότι χειρότερο. Τρίψτε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο φερμουάρ σας που κολλάει για να γλιστράει πιο εύκολα.

Τέλος, αν σας περισσεύει λίγη λαδόκολλα, στρώστε τη στα συρτάρια σας για να διατηρηθεί καλύτερα το ξύλο τους.

Credit: awm.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια