DIY

Μάζευε Πάντα τα Τσόφλια από τα Αβγά και τα Αξιοποιούσε με τον Πιο Έξυπνο Τρόπο!

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και είτε ασχολείστε με τον κήπο, είτε σας αρέσει να ασχολείστε με τη φύση, αυτή η συμβουλή είναι ότι πρέπει για σας! Όταν πετάτε τα τσόφλια από τα αυγά στα σκουπίδια, χαραμίζετε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μας προσφέρει η φύση απλόχερα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα τσόφλια έχουν τεράστια περιεκτικότητα σε ασβέστιο και με τον τρόπο που θα δείτε θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όχι μόνο για να εμπλουτίσετε το χώμα στον κήπο σας, αλλά να βοηθήσετε και τα φυτά σας να παραμένουν πιο υγιή.

Φυτά όπως οι τομάτες, γίνονται πολύ πιο αποδοτικά όταν προστεθούν τσόφλια από αυγά στο χώμα. Πιθανώς τώρα να αναρωτιέστε εάν μπορείτε να τα ρίξετε έτσι απλά ή αν πρέπει να κάνετε κάποια προεργασία πρώτα.

Αποθηκεύστε τα μέχρι να είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε. Για να αποτρέψετε την ανάπτυξη βακτηρίων, θα δείτε πως πρέπει να τα καθαρίζετε και να τα κάνετε σκόνη για να τη ρίξετε στο χώμα που επιθυμείτε. Αυτά τα απλά βήματα θα σιγουρέψουν πως θα έχετε μία πολύ αποδοτική σεζόν, καλύτερη από κάθε φορά.

Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια