DIY

Μαμά Μετατρέπει Χάρτινα Κουτιά σε Χαριτωμένη Κουζινούλα για την Μικρή της Κόρη

Καθώς μεγαλώνουμε, η φαντασία μας δεν παραμερίζεται για να δώσουμε χώρο σε πράγματα που μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμα. Χαλάμε τεράστια ποσά σε πράγματα που τελικά θα πετάξουμε. Μια μητέρα αποφάσισε να αξιοποιήσει αναλώσιμα πράγματα και να βάλει μπρος την φαντασία της για να κατασκευάσει μια παιδική κουζινούλα για την μικρή της κόρη.

Μοιράστηκε μαζί μας τις φωτογραφίες της κατασκευής της για να μας δώσει ιδέες για κάτι ανάλογο. Εδώ βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα!

Για να φτιάξετε κάτι παρόμοιο, σας δίνουμε οδηγίες:

Μαζέψτε μεγάλα κουτιά και τοποθετήστε τα, όπως θα θέλατε να είναι η διάταξη της κουζίνας σας. Αποφασίστε ποια κουτιά θα χρησιμοποιήσετε ως ντουλάπια, κουζινάκι, νιπτήρας, ψυγείο, κτλ.

Χρησιμοποιώντας ένα κόπτη, κόψτε ανοίγματα στα κουτιά για πόρτες, φούρνο, ψυγείο, κτλ. Χρησιμοποιήστε χαρτί περιτυλίγματος ή αυτοκόλλητο για να καλύψετε τα κουτιά.

Για να κάνετε ακόμα πιο ρεαλιστικό το χώρο, εκτυπώστε φωτογραφίες από συσκευές και κολλήστε τα στο αντίστοιχο κουτί. Γεμίστε τους άδειους χώρους με παιδικά παιχνίδια.

Προσθέστε μικρά γλαστράκια, πλαστικά φρούτα και λαχανικά στο ψυγείο και διάφορα αξεσουάρ που θυμίζουν το χώρο της κουζίνας.

Οι πιθανότητες είναι άπειρες και εσείς είστε ο διακοσμητής χώρου! Αν τα παιδιά σας είναι μεγαλύτερα, μπορείτε να τα φτιάξετε παρέα.

Μια κατασκευή που θα προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη! Μοιραστείτε αυτή τη φανταστική ιδέα με τους φίλους σας!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια