DIY

Έκαψες την Γλώσσα σου; Τίποτα δεν θα σε Δροσίσει πιο Γρήγορα από ΑΥΤΟ! Άμεση Ανακούφιση!

Δαγκώνεις ένα κομμάτι από φρέσκια πίτσα ή τρως μια κουταλιά από σπιτική σούπα και το επόμενο πράγμα που νιώθεις είναι φρικτός πόνος! Ενώ λατρεύεις το φαγητό, τώρα θα πρέπει να υποφέρεις από την πρησμένη και καμμένη γλώσσα σου που πονάει αφόρητα.

Ενώ κανείς δεν παίρνει ένα τέτοιο έγκαυμα στα σοβαρά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πονάει. Εφόσον όμως οι κλασσικές θεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές στην περίπτωση αυτή, πάντα πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει όμως ένα υλικό σε κάθε κουζίνα που στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει θαύματα.

Πρόκειται για την ζάχαρη. Όλοι οι τύποι ζάχαρης μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλά η λευκή έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ρίξτε απλά λίγη στην γλώσσα σας, όσο πιο κοντά στο κάψιμο γίνεται. Μετά, πιέστε την γλώσσα σας στον ουρανίσκο για να διαλυθεί η ζάχαρη και να νιώσετε πιο γρήγορα την ανακούφιση.

Μην πιέσετε πολύ την γλώσσα σας γιατί μπορεί να πονέσετε ακόμα περισσότερο από το έγκαυμα. Εάν ο ερεθισμός επιμένει, ρίξτε λίγο ακόμα ζάχαρη. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το γρήγορο κόλπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε – είτε είστε στο σπίτι, είτε σε ένα εστιατόριο.

Credit: tiphero.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια