DIY

Δείτε ΠΩΣ να κρεμάσετε ένα μάλλινο μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ ΧΩΡΙΣ να το ξεχειλώσετε. Πανέξυπνο;

Ναι, διαβάσατε σωστά… κρεμάστε το πουλόβερ! Η κοινή λογική λέει ότι πρέπει πάντα να διπλώνετε τα πουλόβερ σας και να τα βάζετε σε συρτάρια, αλλά επειδή τα πουλόβερ είναι τόσο ογκώδη, εξαντλούμε γρήγορα το χώρο από το συρτάρι. Έτσι, όταν είδαμε αυτό το τέχνασμα για να το κρεμάσουμε στη ντουλάπα μας, χαρήκαμε πολύ.

Η εκπληκτική Κλίντον Κέλι μας δείχνει ότι να κρεμάμαι ένα πουλόβερ δεν είναι τόσο ανόητο όσο νομίζαμε. Μπορείτε να το κρεμάσετε στην κρεμάστρα σας με τον γνωστό τρόπο, αλλά αυτή η μέθοδος τεντώνει πραγματικά το πουλόβερ σας και προκαλεί εξογκώματα στους ώμους.

Μην προσπαθείτε να γεμίζετε τα συρτάρια σας με το ογκώδες πουλόβερ ξανά! Μπορείτε να το κρεμάσετε στη ντουλάπα σας, απλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο.

Αντ ‘αυτού, αρχίστε με την τοποθέτηση του πουλόβερ σας σε μια επίπεδη επιφάνεια. Διπλώστε το πουλόβερ, ώστε να είναι «ώμο-προς-ώμο». Τώρα βάλτε την κρεμάστρα στην μασχάλη του πουλόβερ και διπλώστε πάνω από το μανίκι. Διπλώστε τον ώμο από την άλλη πλευρά και το πετύχατε! Ο νέος αγαπημένος τρόπος να κρεμάσεις τα ρούχα σου!

Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σχήμα του πουλόβερ σας, εξοικονομώντας τον χώρο στα συρτάρια σας!

Credit: TipHero

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια