DIY

9 Χρήσιμα Κόλπα για το Μπάνιο που είναι Απαραίτητα σε ΚΑΘΕ Νοικοκυρά!

Είστε έτοιμοι για μια ανησυχητική στατιστική; Ο μέσος άνθρωπος περνάει περίπου το μισό της ζωής του στο μπάνιο! Είναι γελοίο γεγονός, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τουαλέτες δεν είναι και το πιο βολικό μέρος για να βρίσκεται κανείς.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο εφευρετικούς τρόπους που μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας για να περνούν ευχάριστα οι ώρες σας εκεί…

1. Μειώστε το θόρυβο

Βάλτε μερικά κομμάτια φελλού ή υφάσματος στην κάτω το κάθισμα της τουαλέτας σας και θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε! Δεν θα έχετε τον φόβο του να ξυπνήστε όλη σας την οικογένεια από το θόρυβο.

2. Για ένα πιο αρωματισμένο μπάνιο

Για να μειώσετε τις ενοχλητικές οσμές του μπάνιου σας, βάλτε μερικές ταμπλέτες πλυντηρίου σε κάποια σημεία στο μπάνιο σας.

3. Μην ξεχνάτε το ντους σας

Η μούχλα που αναπτύσσεται στις άκρες της κουρτίνας μπάνιου θα εξαφανιστεί αν την βάλετε να πλυθεί στο πλυντήριο!

4. Καθαρίστε με τη σφουγγαρίστρα σας

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μια σφουγγαρίστρα μπορεί να λειτουργήσει όπως η βεντούζα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την καλύψετε με μια πλαστική σακούλα. Αφού την ασφαλίσετε, τοποθετήστε την σφουγγαρίστρα στην τουαλέτα και βυθίστε την, κουνώντας την πάνω κάτω. Λειτουργεί!

5. Αξιοποιήστε στο έπακρο το ρολό χαρτιού τουαλέτας

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε βρεθεί στην αμήχανη κατάσταση όπου βρισκόμαστε σε μια δημόσια τουαλέτα, κάνουμε την ανάγκη μας και συνειδητοποιούμε ότι το ρολό χαρτιού τουαλέτας είναι εντελώς ή σχεδόν άδειο!
Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε. Απλά ανοίξτε το ρολό και ξεκινήστε το ξεφλούδισμα μέχρι να φτάσετε σε ένα στρώμα που μοιάζει με χαρτί υγείας. Ίσως να μην είναι μαλακό, αλλά είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε και άλλες 4 χρήσιμες συμβουλές για το μπάνιο σας! Δοκιμάστε τες!

Credit: TipHero

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια