DIY

5 Εκπληκτικά Κόλπα που θα σε Κάνουν να Φαίνεσαι Ψηλότερη. Το 2ο είναι ο,τι πιο Χρήσιμο!

Οι ψηλοί άνθρωποι είναι σαν να ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Τους σέβονται περισσότερο και έχουν καλύτερες ευκαιρίες. Αλλά εκτός από αυτό, το ύψος θεωρείται πως είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό, στοιχείο ελκυστικότητας. Υπάρχουν έρευνες που λένε πως οι ψηλοί άνθρωποι βγάζουν πιο καλά λεφτά. Και σίγουρα βολεύει όταν είσαι σε μία συναυλία.

Οι κοντοί άνθρωποι ανέκαθεν προσπαθούσαν να φαίνονται ψηλότεροι και δεν μπορούμε να φανταστούμε και κάποιον λόγο για να μην θέλουν κάτι τέτοιο. Γι’αυτό αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μερικούς τρόπους που φαίνεται πως μπορούν να μας ψηλώσουν και να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Καλή στάση του σώματος

Η σωστή στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική και μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Το να κρατάμε την πλάτη μας ίσια κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φαίνεσαι και να νιώθεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Ενδυμασία

Υπάρχουν από την άλλη πολλοί τρόποι για να δώσετε την ψευδαίσθηση του ύψους. Ο πιο συνηθισμένος είναι οι κάθετες ρίγες.

Άλλες παρόμοιες συμβουλές περιλαμβάνουν:

• Ύψος στα μαλλιά
• Μπλούζα με V
• Μακρύ κολιέ
• Φούστα με ψηλή μέση
• Μυτερά παπούτσια

Πάτοι από αφρό

Μπορείτε να βάζετε επίσης προσθετικούς πάτους από αφρό για να σας δώσουν έως και 7 εκατοστά ύψους. Θα σας κάνουν τεχνικά ψηλότερους αν και δεν χωράνε σε όλα τα παπούτσια και δεν είναι ιδιαίτερα άνετοι.


Πάτοι από τζελ

Επίσης υπάρχουν και οι πάτοι από ειδικό τζελ. Υπόσχονται μέχρι και 4 εκατοστά παραπάνω ύψος αλλά είναι πολύ πιο άνετοι από τους προηγούμενους. Αν και πάλι το πρόβλημα είναι ότι δεν χωράνε σε όλα τα παπούτσια,  οπότε τελικά δεν είναι και τόσο εύχρηστοι.

Τακούνια

Τα τακούνια είναι ο πιο προφανής τρόπος για να φαίνεσαι ψηλότερη και σε κάνουν να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι και τόσο βολικά. Και είναι πολύ άσχημο που πρέπει να πονέσεις για να γίνεις ψηλότερη. Γι’αυτό δεν είναι και μία πολύ καλή επιλογή.

Αλλά από την άλλη, όσο και αν πονάνε, νιώθεις πολύ όμορφα όταν τα φοράς, παρόλο που νιώθεις σαν να κάνεις ακροβατικά.

Τι δούλεψε καλύτερα;

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν πως οι πλατφόρμες δεν ήταν τόσο επίπονες όσο πιστεύαμε. Βέβαια από την άλλη νιώθουμε τύψεις που νοιαζόμαστε για το ύψος μας. Το σώμα μας δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να λειτουργεί σωστά και είναι τέλειο. Το να θέλεις να το αλλάξεις είναι αχαριστία.

Είδαμε πως το να φαίνεσαι ψηλότερη σπάνια θα γίνει χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Το καλύτερο τελικά είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε καλή στάση στο σώμα μας.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια