DIY

30 Έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε τα πράγματά σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές σακούλες για τα ρούχα, οι περισσότερες από αυτές έχουν και φερμουάρ και να αποθηκεύσετε τα πάντα!!!

Μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο σας λίγα πλαστικά ντοσιέ και να γίνουν φοβερά ράφια αποθήκευσης.

Η πλαστική βάση που κάποτε χρησιμοποιούσατε για να αποθηκεύσετε τα CDs σας πιθανόν να σκονίζεται στην αποθήκη σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε λοιπόν για να αποθηκεύσετε διαφορά πλαστικά καπάκια ή και πιάτα.

Επίσης στα κουτάκια των CD σας μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρώματά σας και άλλα διάφορα είδη μπάνιου, ώστε να φαίνονται καθαρά και τακτοποιημένα.

Σε αυτό το φοβερό ξύλινο σταντάκι περιοδικών και εφημερίδων μπορείτε να βολέψετε μικρά ταψάκια και φόρμες γλυκού και να διακοσμήσετε την κουζίνα σας.

Και σε αυτό το σταντάκι γραφείου, που αποθηκεύατε τα χαρτιά σας και διάφορους φακέλους, τώρα μπορείτε να βάλετε κονσέρβες κουτάκια και να δώσετε άλλο στυλ στην κουζίνα σας.

Βάσεις ψύξης! Με τα κουτάκια από τα μπισκότα σας μπορείτε να δημιουργήσετε χώρους αποθήκευσης μπαχαρικών και άλλων ειδών και να τα βολέψετε στην κουζίνα σας.

Σε αυτό το κουτάκι αποθήκευσης μπορείτε να βάλετε τις σακουλίτσες σας και να άλλα υλικά, ώστε να είναι αποθηκευμένα σωστά.

Σε αυτό εδώ το βαζάκι μπορείτε να αποθηκεύσετε υλικά ψησίματος, όπως για παράδειγμα χάρτινα φορμάκια για cup cakes!!

Μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο σας μικρά ραφάκια και να βάλετε τα μανό σας νοικοκυρεμένα και προσεγμένα καθώς και άλλα είδη που χρειάζονται στο μπάνιο σας.

Σε αυτό το σταντάκι αποθήκευσης πιάτων μπορείτε να βάλετε τις τσάντες και τα πορτοφόλια σας

Στο έπιπλο για τα κρασιά μπορείτε να βολέψετε κουβάρια από μαλλί και για να κάνετε εντύπωση στο σαλόνι σας αλλά και να είναι όλα διαθέσιμα όποτε χρειαστείτε το πλέξιμο τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Αυτή η πλαστική παπουτσοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκευσης διάφορων άλλων πραγμάτων στο γραφείο σας!

Πριν πετάξετε κάποιο παλιό έπιπλο που δεν χρειάζεστε σκεφτείτε ότι θα μπορούσατε να το βάλετε κάτω από το κρεβάτι σας ή δίπλα για να έχετε άμεση πρόσβαση σε κουβερτούλες και σεντονάκια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι μαγνήτη και να κολλήσετε επάνω τα ψαλίδια σας τους συνδετήρες σας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Χρησιμοποιείστε πιαστράκια για τα ρούχα για να φτιάξετε μία πολύ ωραία ντουλάπα παπουτσιών

Το κουτί αποθήκευσης χαπιών, που μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από κάποιο φαρμακείο, μπορεί να χρησιμέυσει ως κουτάκι αποθήκευσης των δαχτυλιδιών σας και άλλων κοσμημάτων.

Αυτή η πολύ όμορφη φρουτιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και ως χώρος αποθήκευσης ειδών μπάνιου, όπως το σφουγγάρι σας και άλλων διακοσμητικών.

Αγοράστε συρταριέρα πιρουνιών και κουταλιών και γεμίστε τη με τα κοσμήματά σας!! Έτσι θα είναι πάντα σε τάξη.

Αυτά τα πολύ ωραία πλαστικά κουτάκια αποθήκευσης παπουτσιών μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν στο ψυγείο ή την κατάψυξη ως χώρος αποθήκευσης τροφίμων

Πάρτε ένα κομμάτι ξύλο και κολλήστε πάνω του κρεμάστρες!! Όπως βλέπετε στην φωτογραφία! είναι ένας έξυπνος τρόπος να κάνετε μία πολύ ωραία κρεμάστρα

Πάρτε από το μανάβικο της γειτονιά σας ξύλινα πανέρια αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών, κρεμάστε τα στον τοίχο και βάλτε τα στο παιδικό δωμάτιο. Αμέσως φτιάξατε μία βιβλιοθήκη παιχνιδιών.

Το καροτσάκι για τις πατάτες και τα κρεμμύδια, μπορεί εύκολα να μπει στο παιδικό δωμάτιο και να βάλετε μέσα βιβλία και αρκουδάκια

Η κρεμαστή θήκη παπουτσιών μπορεί εύκολα να γίνει χώρος αποθήκευσης των καθαριστικών του σπιτιού σας.

Τα κουτάκια κονσέρβας μπορούν άνετα να γίνουν πολύ ωραίες μολυβοθήκες

Το βαζάκι για τις καραμελίτσες σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ ωραίο βάζο για τα μανό σας!

Οι ραφιέρες των μπαχαρικών στην κουζίνα σας μπορούν να μεταφερθούν άνετα στο παιδικό δωμάτιο και να αποθηκεύσετε εκεί βιβλία του παιδιού σας

Μπορείτε να πάρετε ένα πολύ εύκαμπτο καλώδιο και κρεμάσετε τις κορδελίτσες σας

Στο εμπόριο θα βρείτε πολύ εύκολα πλαστικά καλαθάκια και να τακτοποιήσετε σε αυτά όλα τα περισσευάμενα καλώδιά σας

Στον καλόγηρο των παλτών σας μπορείτε να βάλετε με σειρά και τάξη τις τσάντες σας

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια