DIY

25 Καθημερινά Πράγματα που εδώ και τόσο Καιρό τα κάνετε με ΛΑΘΟΣ Τρόπο. Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε ΠΩΣ γίνονται Σωστά!

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο ή να προετοιμάζουν τα τρόφιμα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Είστε έτοιμοι να συνειδητοποιήσετε ότι είναι πιθανό να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για τα πιο συνηθισμένα πράγματα στη ζωή σας;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 23 τρόπους που μπορεί να κάνετε λάθος όλο αυτό το διάστημα!

1. Θα έχετε συνειδητοποιήσει, ότι όταν πάτε να κόψετε μια φέτα ψωμί κανονικά, αυτή θρυμματίζεται. Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό. Γυρίστε το ψωμί ανάποδα και κόψτε κανονικά.

2. Αυτό είναι ιδιοφυές! Βάλτε το πιρούνι σας ανάμεσα σε ένα μπισκότο oreo και έπειτα βουτήξτε το ολόκληρο στο γάλα, πριν το απολαύσετε.

3. Αυτοί οι άνθρωποι για να κρατήσουν τη σειρά τους στην ουρά, τοποθέτησαν με τη σειρά τα παπούτσια τους. Έτσι, δεν χρειάστηκε να περιμένουν όρθιοι.

4. Ο τύπος παρακάτω, μας δείχνει τον πιο απλό τρόπο να βγάλει κανείς τη μπλούζα του!

5. Το ξυραφάκι μπορεί να απομακρύνει εύκολα όλους τους κόμπους που έχουν σχηματιστεί επάνω στα πλεκτά μας.

6. Αυτή η τρύπα στο πώμα από το τενεκεδάκι, είναι πολύ πιο χρήσιμη από όσο φανταζόμασταν! Στηρίζεται άψογα ένα καλαμάκι.

7. Οι περισσότεροι φορούν τα ακουστικά στα αυτιά τους με λάθος τρόπο. Το να τυλίγετε το καλώδιο γύρω από το αυτί σας, αποτελεί έναν πιο ασφαλή τρόπο.

8. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι αν τραβάτε οριζόντιες γραμμές για να σβήσετε μια λέξη, τα γράμματα συνεχίζουν να είναι ευδιάκριτα. Το καλύτερο είναι να γράφετε γράμματα επάνω από της λέξεις, για να το αποφύγετε.

9. Ανησυχείτε ότι η πρίζα σας θα συνεχίζει να βγαίνει όταν μετακινείτε; Κάντε ένα μικρό κόμπο για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα κουνηθεί.

10. Για να παγώσετε το ποτό σας το συντομότερο δυνατό, τυλίξτε το με υγρές χαρτοπετσέτες και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 λεπτά.

11. Και τώρα, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει ο κόσμος: χρησιμοποιεί λάθος βεντούζα. Η αριστερή πρέπει να χρησιμοποιείται όταν καθαρίζετε μια τουαλέτα, ενώ η δεξιά, όταν καθαρίζετε ένα νεροχύτη.

12. Έχετε παρατηρήσει ποτέ αυτούς τους γάντζους στο καλάθι του παντοπωλείου; Υπάρχουν για να κρεμάτε επιπλέον πλαστικές σακούλες, όταν το καλάθι σας είναι γεμάτο και για να προστατεύετε τα εύθραυστα αντικείμενα.

13. Αν αρχίσετε να ξεφλουδίζετε την μπανάνα από την κάτω πλευρά, θα δείτε ότι είναι πολύ πιο εύκολο!

14. Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετείτε τις στρογγυλές φέτες στο τοστ σας!

15. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η κατακόρυφη στάση στην τουαλέτα, αντί της ευθείας, είναι καλύτερη για την ανακούφιση – ταχύτερη και ευκολότερη.

16. Παρατηρήστε το σημείο «Πατήστε εδώ για να κλειδώσετε το ρολό» στο πλάι του κουτιού του αλουμινόχαρτου και λύστε όλα σας τα προβλήματά!

17. Στη μονόπολη, όταν μια ιδιοκτησία έχει απορριφθεί από έναν παίκτη μετά την προσγείωση σε αυτή, πρέπει να αφήσετε τους άλλους παίκτες να υποβάλουν προσφορά γι’ αυτή σε δημοπρασία.

18. Είστε από αυτούς που τους αρέσει να αφήνουν σημειώσεις παντού; Χρησιμοποιήστε τον καθρέφτη του μπάνιου σας!

19. Τοποθετώντας ένα τσιμπιδάκι στην οδοντόκρεμά σας, θα σας βοηθήσει να τη βγάλετε πιο εύκολα.

20. Ρίξτε μια ματιά στον πιο απλό τρόπο να καθαρίσετε ένα πορτοκάλι.

21. Τοποθετήστε μια κούπα κάτω από το μπολ που έχετε για ζέσταμα, για καλύτερα αποτελέσματα.

22. Ακολουθεί ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε ένα κομμάτι πίτσα. Δημιουργώντας ένα U, θα σας κάνει να το απολαύσετε περισσότερο.

23. Κόψτε αυτά τα κλιπ από τις κρεμάστρες σας και χρησιμοποιήστε τα για να κλείνετε τα πατατάκια.

24. Για να ζεστάνετε τα εναπομείναντα μακαρόνια σας σωστά, δημιουργήστε μια τρύπα στη μέση.

25. Κάνοντας αυτές τις δύο μικρές τρύπες στον κάτω μέρος του κάδου σκουπιδιών σας, εμποδίζετε αυτή την ενοχλητική αναρρόφηση της σακούλας.

Credit: Diply

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια