DIY

12 Τρόποι να αντιμετωπίσετε το αποθηκευτικό πρόβλημα της κουζίνας σας

Για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να πολεμήσετε με μία στοίβα άπλυτα.

Ασφαλίστε τα ταψιά σας

Σίγουρα το έχετε πάθει, να ανοίγετε το ντουλάπι και να πέφτουν ταψιά πάνω σας. Αποθηκεύστε τα κάθετα, χρησιμοποιώντας ένα αρχείο ταξινόμησης και έτσι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Κρεμάστε αντικείμενα με παράξενο σχήμα.

Όταν δεν χωράνε όλα τα ανταλλακτικά του μίξερ στο μπολ του, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα κρεμάσετε με γάντζους στο τοίχο ενός ντουλαπιού.

Δημιουργήστε ένα ράφι για τα πιάτα

Λίγοι από μας έχουν αρκετό χώρο για όλα μας τα πιάτα. Οι περισσότεροι αποθηκεύουν τα καλά τους σερβίτσια που τα έχουν για τις γιορτές. Ένα ράφι για τα καθημερινά πιάτα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Χρησιμοποιήστε χωρίσματα κάθετα και οριζόντια

Δεν είναι και καμία επιστήμη, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξέρετε τι σας γίνεται. Απλά πρέπει να το οργανώσετε σωστά.

Κρεμάστε καπάκια από κατσαρόλες πάνω στην πόρτα του ντουλαπιού.

Λόγω της κατασκευής τους δεν μπορείτε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο. Οπότε αυτή η λύση είναι ότι πρέπει .

Κρεμάστε τηγάνια και κατσαρόλες

Ποιός θέλει να ψάχνει στο ντουλάπι τηγάνια και να μην βρίσκει αυτό που χρειάζεται; Κρεμάστε όλα αυτά τα αντικείμενα στον τοίχο και η ζωή σας θα αλλάξει σημαντικά.

Οργανώστε τα ράφια σας

Βάζοντας τα εργαλεία σας τακτοποιημένα στο ράφι, θα γλυτώσετε χώρο θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. ders.

Αφιερώστε ένα χώρο στις ηλεκτρικές συσκευές σας

Η πλάτη σας θα σας ευχαριστεί, καθώς δεν θα χρειάζεται να ταλαιπωρήστε κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μίξερ.


Κρεμάστε ξεχωριστά εργαλεία μέτρησης

Όταν έχετε πολλά μεγέθη, είναι πολύ εύκολο να χάσετε κάποιο και όταν το χρειαστείτε να βρίσκεται τα πάντα εκτός από αυτό. Με αυτή τη λύση θα ξέρετε ακριβώς που να ψάξετε όπως και το αν λείπει κάτι ή όχι.

Οργανώστε τα τάπερ σας.

Είναι πολύ εκνευριστικό το πόσα κομμάτια υπάρχουν. Οργανώστε σε ένα ντουλάπι όλα σας τα δοχεία για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού είναι το καθένα με το καπάκι του.

Κρατήστε εμφανείς τις επιφάνειες κοπής.

Φυσικά θα μπορούσατε να τις κρύψετε σε ντουλάπια,αλλά προσωπικά μας αρέσει το χρώμα του ξύλου, οπότε είναι καλή ιδέα να τις αφήσετε έξω.

Διανείμετε σακούλες σκουπιδιών στο χώρο

Όταν τις έχετε κάτω από το νεροχύτη σας, με ένα μαγικό τρόπο πάντα ξετυλίγονται και μπερδεύονται με τα καθαριστικά. Χρησιμοποιήστε κρεμάστρες για να βάλετε σακούλες σκουπιδιών σε σημεία που θεωρείται κομβικά.

Credit: housebeautiful.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια