DIY

11 Φανταστικές Δημιουργίες με Τσιμεντόλιθους για να Φτιάξετε ΜΟΝΕΣ σας με Ελάχιστα χρήματα. Η 7η, θα σας Ξετρελάνει!

Οι τσιμεντόλιθοι είναι ένα απλό υλικό και ποτέ δεν φανταζόσασταν τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτούς. Με την πρώτη ματιά, αυτά τα γκρι τούβλα φαίνονται μάλλον βαρετά, αλλά μόλις δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

Καναπές διπλής χρήσης

Αυτός ο αξιολάτρευτος καναπές έρχεται με τα δικά του ράφια αποθήκευσης παπουτσιών, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά σας δεν έχουν καμία δικαιολογία στο να αφήνουν τα παπούτσια τους πεταμένα στο πάτωμα.

Σκαλιά

Αυτή μπορεί να μην είναι η σκάλα που οδηγεί στον παράδεισο, αλλά είναι σίγουρα ιδανική όταν πρόκειται για την εξοικονόμηση χρημάτων. Είναι επίσης τόσο πρακτική και εύκολη για να κατασκευαστεί!

Μπάρμπεκιου

Ποιος χρειάζεται ένα ακριβό μπάρμπεκιου-γκριλ, όταν μπορείτε να κατασκευάσετε έναν λάκκο με τούβλα και τσιμεντόλιθούς; Είναι πολύ απλό και εύκολο!

Βάση για ξύλα

Με αυτό τον τρόπο, τα ξύλα στοιβάζονται μαζί χωρίς να πέφτουν. Αν θέλετε ένα πρακτικό τρόπο για να κρατήσετε τακτοποιημένα τα καυσόξυλα σας, εδώ είναι η λύση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο τσιμεντόλιθούς και τέσσερις ξύλινες σανίδες.

Παγκάκι από τσιμεντόλιθους

Αν θέλετε ένα μέρος για να ξεκουραστείτε μετά το παιχνίδι στον κήπο σας, τότε το παγκάκι από ξύλο και τσιμεντόλιθους είναι πολύ καλή επιλογή και φιλική προς το περιβάλλον.

Σαλόνι από τσιμεντόλιθους και ξύλο

Δημιουργήστε ένα ζεστό υπαίθριο χώρο στην πίσω αυλή μας! Είναι τόσο εύκολο να μετατρέψετε μερικούς τσιμεντόλιθούς σε αναπαυτικούς καναπέδες. Προσθέστε μερικά παχιά μαξιλάρια και δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό χώρο συνάθροισης στο σπίτι σας!

Γλάστρες για τον κήπο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαμορφώσετε την πίσω αυλή σας. Ζωγραφίστε μερικούς τσιμεντόλιθους και φυτέψτε λουλούδια στα κενά τους. Έτσι θα δημιουργήσετε τέλειες κατασκευές με γλάστρες σε διάφορα χρώματα!

Έπιπλο για την τηλεόραση

Δημιουργείστε κατασκευές με ράφια για τα βιβλία σας, ακόμη και για την τηλεόραση σας. Δείτε πόσο ωραία ταιριάζει με τον χώρο! Πολύ μοντέρνα πρόταση!

Κομοδίνο

Μερικές φορές η απλότητα είναι το μόνο που χρειάζεστε και αυτό το κομοδίνο είναι ακριβώς ότι πρέπει! Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες οδηγίες, απλά βάλτε τρεις τσιμεντόλιθούς μαζί για να δημιουργήσετε αυτό το κομοδίνο.

Παρτέρια με λουλούδια

Τα υπερυψωμένα παρτέρια στον κήπο συνήθως υπάρχουν σε εδάφη όπου είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλλιεργηθούν φυτά. Το θετικό στα παρτέρια από τσιμεντόλιθους είναι ότι τα ζιζάνια έχουν λιγότερους τρόπους για να αποκτήσουν πρόσβαση στα φυτά σας.

Μικρή ψησταριά

Αν έχετε μεγάλη επιθυμία για ένα ωραίο μπάρμπεκιου, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα φανταχτερό BBQ, πάρτε μερικούς τσιμεντόλιθους και χρησιμοποιήστε τους σαν ψησταριά. Με μόλις 3 δολάρια θα έχετε την τέλεια πατέντα!

Τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιμεντόλιθούς για τα πάντα!

Credit: FaithTap

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια