10 Εύκολοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο περιποιημένο

Αυτές οι DIY αρχιτεκτονικές λεπτομέριες θα δώσουν νέο χαρακτήρα και πνοή στο σπίτι σας με το μικρότερο δυνατό κόστος

1. Ψευδοσανίδες

Η Emily από το Decorchick! Xρησιμοποίησε σανίδες, ξύλινα κουφώματα, στεγανοποίηση και πολλαπλές επιστρώσεις λευκού χρώματος για να κάνει αυτές τις ψευδοσανίδες να μοιάζουν αληθινές.

2. Εύκολος Σχηματισμός Κορωνών

Δεν είναι απαραίτητο το φαλτσοκόψιμο! Η blogger Amanda από το The Penny Parlor κόλλησε προκατασκευασμένα τμήματα στις γωνίες του τοίχου, οι οποίες ενωμένες σχημάτισαν μία κορώνα.

3. Απομίμηση Πλάκας Οροφής

Η Teara Backens Rhode δημιούργησε αυτή την διακοσμητική πλάκα οροφής ψεκάζοντας με σπρέϊ μια πλαστική θήκη τυριού και κόβοντας την θήκη αυτή στην μέση, προκειμένου να δημιουργήσει μια τρύπα.

4. Περιποίηση Παραθύρου

Μία φανταστική θέα αξίζει ένα εξίσου όμορφο κάδρο. Ο blogger πίσω από αυτό το project για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξόδεψε μόλις $50 για τα υλικά.

5.Ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές είναι ένα πολύ καλό κόλπο να πρόσθεσετε στυλ στον χώρο σας.Η Blogger Traci από το Beneath My Heart χρησιμοποιεί ψεύτικα δοκάρια για να φτιάξει το μπάνιο της και να κρύψει έναν άσχημο σωλήνα.

6.Επισανίδωμα

Το επισανίδωμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια δραματική δόση γοητείας  σε μια είσοδο του σπιτιού σας.

7.Τοίχοι με επένδυση

Λεπτά φύλλα σκληρού ξύλου και πολλή σκληρή δουλειά έγιναν στον τοίχο αυτής της κρεβατοκάμαρας

8.DIY κουρτινάκι παραθύρου

Ο Jamielyn Nye, ένας blogger στην Αριζόνα, έκανε αυτό το σικ κουρτινάκι χρησιμοποιώντας MDF ξύλο και γείσο που είχε απομείνει από μια ανακαίνιση κουζινών.

9.Χειροποίητα ντουλάπια

Η Blogger Cristina της Remodelando la Casa έδωσε στην κουζίνα της ένα σοβαρό λίφτινγκ με την επέκταση του ύψους από τα ντουλάπια της στο ανώτατο όριο.

10.Ανακαίνηση καθρέφτη

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση