DIY

Όταν έβαλε την Γκαραζόπορτα μέσα στο Σαλόνι, όλοι τον πέρασαν για Τρελό… Είχαν όμως ΠΟΛΥ άδικο!

Όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών ξέρουν πως κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής μέχρι να χρειαστεί αντικατάσταση. Αργά ή γρήγορα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τις πόρτες, τα παράθυρα και φυσικά τη σκεπή. Είναι κρίμα όμως να πεταχτούν τόσα υλικά.

Αλλά όταν ήρθε η ώρα γι’αυτόν τον άντρα να αντικαταστήσει την πόρτα από το γκαράζ, του ήρθε μία πολύ καλή ιδέαΘα έβαζε μία καινούργια πόρτα από αλουμίνιο, αλλά σκέφτηκε πως με λίγο βάψιμο, η παλιά του πόρτα είχε πολλές προοπτικές.

Πριν βάλει βερνίκι, έπρεπε πρώτα να βγάλει το προηγούμενο χρώμα. Δεν είναι ποτέ εύκολο αυτό το στάδιο, αλλά είναι πολύ σημαντικό.

Στη συνέχεια, έτριψε με γυαλόχαρτο την πόρτα για να σιγουρέψει πως θα δεχόταν καλά το χρώμα.

Από κάτω από την πόρτα κάρφωσε κάποια ξύλα για να την κάνει πιο σταθερή. Η πλευρά αυτή θα ήταν από κάτω, οπότε δεν θα φαινόταν κάτι στο τέλος.

Στη συνέχεια, έφτιαξε δύο μεγάλα πόδια και χρησιμοποίησε φλόγα για να τα κάνει να μοιάζουν χρωματικά με την πόρτα.

Τελικά το σχέδιό του άρχισε να παίρνει μορφή… Μοιάζει με ένα ολοκαίνουργιο τραπέζι!

Αποφάσισε να γεμίσει τα κενά με ρητίνη για να είναι πιο λειτουργικό το τραπέζι του. Ενώ δεν ήταν η πιο οικονομική λύση, ήθελε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό. Πρόσεξε όμως να γεμίσει όλες τις τρύπες στο ίδιο ύψος για να γίνει εντελώς λείο.

Είναι πραγματικά απίστευτο και φαίνεται σαν αψεγάδιαστο!

Μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό το τραπέζι κάποτε ήταν πόρτα του γκαράζ;

Οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ξεφορτωθείτε κάτι, είτε έπιπλο, είτε κάποια υλικά, σκεφτείτε πρώτα εάν θα μπορούσε κάπως να σας φανεί χρήσιμο.

Δυστυχώς, στην εποχή μας έχουμε συνηθίσει να πετάμε πολλά πράγματα, παρόλο που θα μπορούσαμε να τους δώσουμε νέα χρήση με λίγη φαντασία και το τραπέζι αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα!

Credit: hefty.co

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια