DIY

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά.

Αν ψάχνετε για ένα αξιολάτρευτο σχέδιο για μια μωρουδιακή κουβέρτα ή ένα γλυκό κασκόλ, αυτή η βελονιά-τουλίπα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε μοναδικές λεπτομέρειες σε ένα έργο σας.

Όταν γίνεται σωστά, οι βελονιές στην πραγματικότητα μοιάζουν με μια σειρά από μικρές τουλίπες! Αυτή η πλέξη δείχνει καλύτερα με τουλάχιστον δύο χρώματα, έτσι ώστε οι τουλίπες σας να ξεχωρίζουν.

Επίσης, μόλις μάθετε πως να πλέκετε αυτά τα μικρά λουλούδια, μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε ως τελείωμα σε οποιοδήποτε έργο σας με βελονάκι.

Η βελονιά είναι σχετικά απλή. Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μια σειρά-βάση (ξεκινήστε από πολλαπλάσια του τρία συν ένα).

Θα πρέπει να γνωρίζετε βελονιά “αλυσίδα”, απλά βελονιά και την αλλαγή χρώματος (απλά προσθέτοντας ένα νέο χρώμα στο τέλος μιας γραμμής), διπλή βελονιά και διπλή βελονιά μαζί. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την διπλή βελονιά, αυτές οι οδηγίες από το Hopefully Honey σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Οι δύο πρώτες σειρές του σχεδίου σας θα είναι οι βασικές σειρές σας, ακολουθούμενες από μια σειρά φύλλων και στη συνέχεια μια σειρά από πέταλα, δύο ακόμη σειρές βάσης κλπ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε πως ακριβώς λειτουργεί αυτό το μοτίβο. Μην ξεχνάτε να σταματάτε το βίντεο καθώς εργάζεστε, έτσι ώστε να μπορείτε να συμβαδίσετε.

Credits: DIYEverywhere

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια