DIY

Τα ληγμένα καλλυντικά σου θα σου λύσουν τα χέρια

Συνήθως μετά από ένα διάστημα καλό θα είναι να αποσύρεις τα καλλυντικά σου και όλοι σου λένε όχι απλά να τα αποσύρεις αλλά να τα πετάξεις. Το ήξερες όμως ότι τα ληγμένα καλλυντικά σου θα σου λύσουν τα χέρια;

Make-up

Το ληγμένο make-up σου που δεν πρόλαβες ποτέ να χρησιμοποιήσεις ολόκληρο επειδή το πήρες για το καλοκαίρι, μπορείς να το αναμείξεις με την κρέμα του σώματός σου για να δείχνεις έναν τόνο πιο σκουρόχρωμη όταν θα την απλώνεις στα πόδια σου.

Άρωμα

Το άρωμα που επίσης δεν τελείωσες ποτέ και πλέον έχεις αντικαταστήσει, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν αποσμητικό χώρου. Με ποιο τρόπο; Ανοίγοντας το μπουκαλάκι και αφήνοντάς το σε ένα “κρυφό” σημείο μέσα στο χώρο.

Αντηλιακό

Το περσινό σου αντηλιακό μπορεί πολύ άνετα να γίνει η φετινή σου κρέμα σώματος. Μπορεί η αντηλιακή του προστασία να μην ισχύει πια, όμως δεν παύει να είναι ένα προϊόν που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

Οδοντόβουρτσα

Η χαλασμένη οδοντόβουρτσά σου μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το γυάλισμα των κοσμημάτων σου ή το καθάρισμα μικρών αντικειμένων.

[via]

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια