DIY

Παίρνει 3 DEPON, τα σπάει και τα τρίβει στα Μαλλιά της. Ακούγεται παράξενο, αλλά το αποτέλεσμα είναι Απίστευτο!

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που έχουν περισσότερες από μία χρήση. Αλλά το γνωρίζατε πως η παρακεταμόλη μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να γιατρέψει τον πονοκέφαλο; Στο άρθρο αυτό, θα σας δείξουμε όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν αυτά τα χάπια

Φροντίδα μαλλιών 

Πάρτε 3 χάπια και σπάστε τα σε ένα γουδί. Προσθέστε τώρα το σαμπουάν. Μπορείτε να βάλετε το μίγμα στο κεφάλι σας όπως συνήθως. Κάντε μασάζ καλά τα μαλλιά σας και ξεπλύντε με νερό μετά. Αυτό θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

Στον κήπο

Αφού η παρακεταμόλη σταματάει την ανάπτυξη της μούχλας και του αιθυλενίου, τα οποία είναι οι χειρότεροι εχθροί των φυτών, το φάρμακο μπορεί να κάνει θαύματα στον κήπο σας. Σπάστε μερικά χάπια, ανακατέψτε τα με νερό και βάλτε το μίγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι. Εάν ψεκάζετε το μίγμα τακτικά στα φυτά σας, η μούχλα δεν θα είναι πια πρόβλημα.

Φροντίδα του δέρματος 

Έχει αποδειχτεί πολλές φορές πως η παρακεταμόλη κάνει καλό στην ακμή και στα ξεσπάσματα ψωρίασης. Ανακατέψτε 5 σπασμένα χάπια με 1/2 κούπας χλιαρό νερό και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μίγμα στην ερεθισμένη περιοχή και το δέρμα σας θα ανακουφιστεί άμεσα.

Σαν απορρυπαντικό ρούχων

Μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον ιδρώτα – ειδικά από λευκά μπλουζάκια. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει και η παρακεταμόλη. Σπάστε 2 χάπια και βάλτε λίγο νερό για να γίνει σαν πάστα. Τρίψτε αυτή την πάστα στους λεκέδες λίγο πριν τη βάλετε στο πλυντήριο. Θα το λατρέψετε αυτό το κόλπο.

Τελικά τα χάπια αυτά κάνουν θαύματα. Ποιος να το περίμενε; Την επόμενη φορά που θα πάτε στο φαρμακείο,ίσως καλό θα ήταν να πάρετε αρκετά Depon για να έχετε αποθέματα.

Credit: hefty.co

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια