DIY

Πήρε μια παλιά της Πετσέτα και ξεκίνησε να την Κόβει με το Ψαλίδι. Το τελικό αποτέλεσμα; Θα σας Ενθουσιάσει!

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, θα έχετε παλιές πετσέτες στο σπίτι σας χωρίς σκοπό … Μην πετάτε τις παλιές σας πετσέτες, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να τις ξαναχρησιμοποιήσετε.

Παρακάτω, θα δείτε 16 τρόπους σχετικά με το πώς να δώσετε και πάλι ζωή στις παλιές σας πετσέτες. Μπορείτε να τις μετατρέψετε σε χαλιά, τσάντες, σαλιάρες και σε πολλά άλλα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες και πιθανότατα θα βρείτε το επόμενο δημιούργημά σας.

1. Μετατρέψτε τις σε…πετσέτες

Ανακυκλώστε τις παλιές σας πετσέτες σε πετσέτες. Κόψτε τες σε μικρότερα κομμάτια και είναι έτοιμες. Να ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

2. Μετατρέψτε τις σε χαλί μπάνιου

Θα είναι τόσο μαλακό και παχύ καθιστώντας το, το τέλειο πατάκι μπάνιου. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

3. Μετατρέψτε τις σε παντόφλες

Αυτές οι απαλές, αφράτες παντόφλες είναι ιδανικές για τον κρύο καιρό. Κάντε τις δικές σας χρησιμοποιώντας τις παλιές σας πετσέτες μπάνιου ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα εδώ.

4. Μετατρέψτε τις σε σφουγγάρι μπάνιου

Ανακυκλώστε τις παλιές σας πετσέτες σε σφουγγάρι μπάνιου. Φανταστείτε πόσα μπορείτε να κάνετε από μια παλιά πετσέτα; Εδώ είναι το σεμινάριο για να ξεκινήσετε.

5. Κάντε μια τσάντα παραλίας

Δείτε εδώ το πως να δημιουργήσετε αυτήν την τσάντα παραλίας από πετσέτες.

6. Μετατρέψτε τις σε κάλυμμα καθαρισμού

Γλιστράνε εύκολα και υπάρχουν κουμπιά για να στερεωθεί με ασφάλεια στο κοντάρι. Δείτε το πως θα το κάνετε εδώ.

7. Κάντε μια πετσέτα για σπα

Δείτε την εύκολη μετατροπή εδώ.

8. Δημιουργήστε ένα χαλί μπάνιου

Ανακυκλώστε τις παλιές σας πετσέτες για να αναδημιουργήσετε αυτά τα φανταστικά χαλιά μπάνιου. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, απλό και αισθητικά ευχάριστο. Μας αρέσει πολύ! Δείτε το σεμινάριο εδώ.

9. Δημιουργήστε σαλιάρες

Ράψτε αυτές τις χαριτωμένες σαλιάρες για το μωρό σας, χρησιμοποιώντας αυτό το σεμινάριο. Δοκιμάστε το.

10. Δημιουργήστε πανιά ποτών

Τα πανιά ποτών είναι βολικά και πρέπει να τα έχουμε στην κουζίνα μας. Χρησιμοποιήστε την παλιά σας πετσέτα για να δημιουργήσετε αυτά τα υπέροχα πανάκια. Εδώ είναι το πως να το κάνετε.

11. Κατασκευάστε γάτες από πετσέτες

Πόσο χαριτωμένες είναι αυτές οι γάτες από πετσέτες; Είναι ιδανικές για παιδιά και για δώρο. Δείτε τον γρήγορο και εύκολο τρόπο που γίνονται εδώ.

12. Κάντε ένα μαξιλάρι

Χρησιμοποιήστε τις παλιές σας πετσέτες για να δημιουργήσετε τα δικά σας οικολογικά μαξιλάρια. Δείτε αυτό το σεμινάριο εδώ.

13. Μετατρέψτε τις σε θήκη αποθήκευσης

Εάν θέλετε να οργανωθείτε αλλά δεν έχετε χώρο αποθήκευσης, αυτή η υφασμάτινη θήκη είναι η λύση σας. Κρεμάστε το πίσω από την πόρτα ή στον τοίχο και έχετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα. Εδώ είναι το πως να το κάνετε.

14. Κάντε μια πετσέτα κουζίνας

Ακολουθήστε αυτό το λεπτομερές σεμινάριο για να φτιάξετε τις δικές σας.

15. Δημιουργήστε λουρί ρολογιού

Ποιος φαντάζονταν ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά πετσέτα για να φτιάξετε ένα λουρί για το ρολόι σας; Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες.

16. Μετατρέψτε τις σε μαξιλάρι κατοικίδιων ζώων

Αν έχετε έναν γούνινο φίλο, γιατί να μην μετατρέψετε τις παλιές σας πετσέτες σε μαξιλάρι με αυτόν τον διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο. Συγκεντρώστε τις παλιές σας πετσέτες και δημιουργήστε πολλά σετ μαξιλαριών για τον αγαπημένο σας φίλο. Δείτε εδώ πως να το φτιάξετε.

Credit: Diyeverywhere

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια