DIY

Πήρε ένα Ξυράφι και άρχισε να ‘Ξυρίζει’ το Τζιν. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα το κάνετε και Εσείς!

Αυτό που υποπτευόντουσαν οι περισσότεροι καταναλωτές έχει πλέον επιβεβαιωθεί: Αμέτρητοι κατασκευαστές καθημερινών αντικειμένων προσπαθούν επίτηδες να μειώσουν τον χρόνο ζωής των προϊόντων τους για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, όπως ξυραφάκια. 

Δείτε ένα τέλειο κόλπο για να επιμηκύνετε τη ζωή τους:

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ‘ξυρίσετε’ ένα κομμάτι τζιν αρκετές φορές μετακινώντας το ξυραφάκι προς τα πάνω. Δεν χρειάζεται να βάλετε πολύ δύναμη!

Μπορείτε να έχετε παρόμοιο αποτέλεσμα ‘πιέζοντας ‘ το δέρμα σας προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες. Δεν αφαιρούνται τρίχες στην διαδικασία, απλά καθαρίζεται το ξυραφάκι.

Για να σας αποδείξουμε πως αυτό το κόλπο όντως δουλεύει, βρήκαμε φωτογραφίες από το ‘πριν’ και το ‘μετά’ εξετασμένες στο μικροσκόπιο. Δείτε πώς ήταν ‘πριν’:

Μετά από 10 φορές πάνω στο τζιν, η διαφορά είναι εντυπωσιακή.

Μετά από μερικές ακόμα επαναλήψεις, το ξυραφάκι είναι σαν καινούργιο. Το κόλπο αυτό δουλεύει λόγω της βρωμιάς, των τριχών και του δέρματος που απομακρύνονται από τις λεπίδες. Αλλιώς συγκεντρώνονται πολύ γρήγορα και καθιστούν το ξυραφάκι άχρηστο.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά πώς να το κάνετε:

Το κόλπο αυτό είναι πολύ απλό και θα σας γλυτώσει αρκετά χρήματα με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά για τους άντρες, αυτό το κόλπο είναι πολύ χρήσιμο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Εάν δεν έχετε κάποιο παλιό τζιν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο άλλο ύφασμα ή δέρμα, αρκεί να μην είναι λείο.

Credit: hefty.co

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια