DIY

Πήρε ένα Λάστιχο και το πέρασε ανάμεσα από Ξυλάκια Μπαμπού. Το Αποτέλεσμα θα το Λατρέψουν ΟΛΕΣ οι Γυναίκες!

Μερικές φορές, όσο κι αν λατρεύετε την συλλογή με τα καλλυντικά σας, θέλετε απλά κάτι μικρό και πρακτικό για να κουβαλάτε τα απαραίτητα. Μπορείτε να πάρετε ένα ακόμη ακριβό νεσεσέρ το οποίο θα παραφορτώσετε όπως και να’χει ή να δοκιμάσετε αυτή την απλή θήκη από ένα σούσι mat!

Θα χρειαστείτε:

Ένα σούσι ματ
45 εκατοστά λάστιχο
Κορδέλα ή σκοινί
Πιστόλι σιλικόνης

Αρχικά, κολλήστε το λάστιχο στο χαλάκι για σούσι. Προσπαθήστε να το κολλήσετε στην μέση κατά μήκος. Μόλις βρείτε το σωστό σημείο, κολλήστε το με το πιστόλι σιλικόνης.

Στην συνέχεια, περάστε το λάστιχο μέσα και έξω από τα ξύλα, αφήνοντας όσο χώρο πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε για τα καλλυντικά και τα πινέλα σας. Δεν πειράζει να περισσέψει λίγο λάστιχο στο τέλος – θα το χρειαστείτε!

Τώρα, χαλαρώστε τις θηλιές με ένα μολύβι. Απλά περάστε το μέσα από τις θηλιές, για να χαλαρώσουν και να χωράνε τα πράγματα σας.

Μόλις τελειώσετε, βεβαιωθείτε ότι το λάστιχο είναι στο σημείο που το θέλετε. Κόψτε ό,τι περισσεύει, αφήνοντας 5 εκατοστά για να το κολλήσετε στην άκρη με το πιστόλι σιλικόνης.

Περάστε την κορδέλα από το ακριανό ξυλάκι και τραβήξτε την έτσι ώστε οι άκρες να είναι ίσες. Στερεώστε τη σε αυτό το σημείο με το πιστόλι σιλικόνης.

Τυλίξτε το χαλάκι και δέστε το με την κορδέλα. Έτοιμο!

Δείτε τα βήματα αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: diply.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια