DIY

Μόλις δείτε ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα Μπαλάκι του Τένις, θα μείνετε Άφωνοι!

Όλη μας την ζωή νομίζαμε ότι αυτά τα χνουδωτά, φωσφοριζέ μπαλάκια είναι μόνο για να παίζουμε τένις. Έχουν όμως πολύ περισσότερες χρήσεις!

Αν έχετε σημάδια στα πλακάκια σας, μπορείτε να τα καθαρίσετε τρίβοντας τα με ένα μπαλάκι του τένις. Μπορείτε επίσης να το κόψετε στην μέση, να το στερεώσετε στην σκούπα σας και να τρίψετε την βρομιά από όρθια στάση.

Διακοσμήστε τα κουρτινόξυλά σας εύκολα και οικονομικά.

Δείτε πόσο όμορφο φαίνεται! Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μυστικά διακόσμησης μπείτε εδώ.

Οι πισίνες το καλοκαίρι έχουν πολύ κόσμο και σίγουρα δεν είναι πολύ καθαρές. Φυσικά, δεν συμφέρει να τις αδειάζετε και να τις ξαναγεμίζετε. Μπορείτε απλά να πετάξετε ένα μπαλάκι του τένις μέσα, το οποίο θα μαζέψει πάνω του τις ακαθαρσίες και τα λάδια σώματος.

Έχετε άπειρα μικροπράγματα στο πάτο της τσάντα σας; Κόψτε ένα μικρό άνοιγμα σε ένα μπαλάκι του τένις και βάλτε εκεί μέσα όλα αυτά τα πραγματάκια!

Θέλετε να παρκάρετε στο γκαράζ σας, αλλά πάντα χτυπάτε με το αυτοκίνητο τις κούτες που έχετε στοιβαγμένες εκεί; Κρεμάστε από το ταβάνι ένα μπαλάκι του τένις μέχρι το σημείο που πρέπει να φτάνει το αυτοκίνητο σας και θα παρκάρετε τέλεια κάθε φορά!

Όλοι έχουμε έναν φίλο που τρελαίνεται για το τένις. Ένα πολύ όμορφο και έξυπνο δώρο είναι να του χαρίσετε στα γενέθλια του μια γιρλάντα από μπαλάκια του τένις για να διακοσμήσει το σπίτι του. Δείτε πώς να την φτιάξετε εδώ.

Σας πονάει η πλάτη;

Τυλίξτε δύο μπαλάκια του τένις σε αθλητική ταινία και σίγουρα θα ανακουφιστείτε από τον πόνο. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Αν δεν σας αρέσουν τα σημάδια που αφήνουν τα γαντζάκια στα ρούχα σας όταν τα κρεμάτε, μπορείτε να περάσετε μέσα στο γαντζάκι ένα μπαλάκι του τένις και να ξενοιάσετε μια και καλή!

Credit: lifeaspire.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια