DIY

Μην Πετάτε τα παλιά Πυτζαμάκια που δεν Κάνουν πια στο Μωρό σας. Μεταμορφώστε τα σε αξιολάτρευτα αναμνηστικά Αρκουδάκια!

Σίγουρα υπάρχει κάτι να κάνετε με το φορμάκι του μωρού σας που δεν του χωράει πια. Πολλές μαμάδες μετατρέπουν τα φορμάκια του μωρού τους σε αρκουδάκια! Τα αρκουδάκια αυτά είναι όμορφα αναμνηστικά που μπορούν να κρατήσουν οι γονείς και τα παιδιά για πολλά χρόνια. Μπορείτε να επιλέξετε και άλλα ζωάκια αν θέλετε!

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από το Etsy, όπου καλλιτέχνες μετατρέπουν φορμάκια σε αρκουδάκια για τα παιδιά σας. Αυτό το αρκουδάκι από το ImaginationAcresLLC είναι διακοσμημένο με κουνελάκια. Μας άρεσε που κράτησε και τα πόδια όπως ήταν!

Αυτό το αρκουδάκι είναι φτιαγμένο από το CrazyLeggies και έχει θέμα τα cupcakes.

Πώς σας φαίνεται αυτό το αρκουδάκι με τις χελώνες; Η μπλε κορδέλα είναι τέλεια!

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε και άλλα ζωάκια. Δείτε για παράδειγμα αυτό το ελεφαντάκι με θαλασσινό θέμα. Ποιος θα το φανταζόταν;

Κανονικά πρέπει να στείλετε το φορμάκι που επιλέξατε στο σχεδιαστή. Ωστόσο, μπορείτε να φτιάξετε ένα αρκουδάκι και μόνοι σας, αν το έχετε με το ράψιμο. Μπορείτε να αγοράσετε πατρόν και οδηγίες από το Etsy. Ακόμη, αντί για φορμάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα ρούχα, όπως κουβερτάκια, πυτζάμες ή και ένα μαξιλάρι. Υπάρχουν οδηγίες και σχέδια διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Πολλοί γονείς επιλέγουν να μετατρέψουν το φορμάκι που φορούσε το μωρό τους όταν έφυγε από το νοσοκομείο. Είναι το καλύτερο αναμνηστικό!

Πώς σας φαίνονται;

Credit: simplemost.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια