DIY

Με ένα Σφουγγάρι και Λίγη Μπογιά, μεταμόρφωσε το Χαλάκι Εισόδου σε κάτι που όλοι θα Ζηλέψετε!

Η Carrie Waller από το eHow μοιράστηκε μαζί μας μία αξιολάτρευτη ιδέα για το πως να χρησιμοποιήσουμε σφουγγάρια και 3 χρώματα βαφής για να δημιουργήσουμε ένα DIY σφραγίδα χαλάκι εισόδου που θα καλωσορίζει με χαρά όλους τους καλοκαιρινούς σας επισκέπτες!

Με τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου μας να δαπανάται σε εξωτερικούς χώρους αυτές τις μέρες, όλο και περισσότερα εξωτερικά έργα DIY τραβούν την προσοχή μου“, έγραψε η Carrie. “Όλα ξεκίνησαν με ένα πατάκι από φυσικό άχυρο που είχα αγοράσει για μόλις 10 δολάρια“, συνέχισε.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που είχε να αγοράσει ήταν κοραλλί, πράσινη και μαύρη μπογιά για να δημιουργήσει τα “καρπούζια” της – συν τα σφουγγάρια!

Ξεκίνησε παίρνοντας ένα σφουγγάρι για όλες τις χρήσεις και το έκοψε έτσι ώστε να μοιάζε με φέτα καρπούζι.

Θα πρέπει να κόψετε 2 κομμάτια – μία για το σφηνοειδές σχήμα του ροζ πυρήνα του καρπουζιού και ένα δεύτερο για να την λεπτή, κυρτή πράσινη φλούδα του“, έγραψε.

Στη συνέχεια, έριξε λίγο από κάθε χρώμα σε πλαστικά πιατάκια και χρησιμοποίησε το σφουγγάρι σαν σφραγίδα απευθείας πάνω στο χαλί!

Λόγω της τραχιά υφή που είχε το δικό μου πατάκι, κατέληξα να περνάω κάθε σχήμα δύο φορές για να διασφαλιστεί η πλήρης κάλυψη με χρώμα“, σημείωσε.

Άφησε τις φέτες καρπούζι να στεγνώσουν για περίπου 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, πέρασε κάθε ροζ τμήμα με ένα λεπτό πινέλο για να σχηματίσει τους μαύρους σπόρους.

Τέλος, άφησε το πατάκι να στεγνώσει τελείως για όλη τη νύχτα και την επόμενη μέρα το πέρασε ένα χέρι αδιάβροχο σπρέι βαφής για μην ξεθωριάσει το σχέδιο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο χαριτωμένο!

Credits: NX2

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια