DIY

Βάζει λίγη κολλητική ταινία πάνω από το κλειδί του σπιτιού του και αποκαλύπτει ΚΑΤΙ πανέξυπνο που όλοι πρέπει να γνωρίζετε!

Πολλοί χάνουμε κλειδιά σε τακτική βάση, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να γλιτώσετε να βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση και να χρειαστεί να καλέσετε κλειδαρά. 

Μάθετε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να έχετε πάντα ένα εύκαιρο κλειδί.

Κρατήστε ένα επιπλέον κλειδί έξω από το σπίτι σας για τη στιγμή που θα τύχει να κλειδωθείτε απ’ έξω. Κολλήστε ένα κλειδί με κολλητική ταινία σε μια πέτρα και κρύψτε την σε ένα μέρος που θα θυμηθείτε να κοιτάξετε.

Μπορείτε να κολλήσετε το καπάκι από ένα βαζάκι από χάπια σε μια πέτρα και να αναζητήσετε την τέλεια κρυψώνα για το κλειδί σας.

Τοποθετήστε ένα επιπλέον κλειδί πίσω από την πινακίδα του αυτοκινήτου σας. Ευθυγραμμίστε τη βίδα με την τρύπα της πινακίδας και του κλειδιού για να παραμείνει στη θέση του.

Πολλά κλειδιά μοιάζουν μεταξύ τους και για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στη κλειδαριά, δημιουργήστε ένα χρωματικό σύστημα. Απλά προσθέστε μια στρώση κόλλας και τυλίξτε ένα χρωματιστό νήμα γύρω από το κλειδί σας.

Εναλλακτικά, βάψτε τα κλειδιά σας με βερνίκι νυχιών για χρωματικό σύστημα. Με τη βοήθεια κολλητική ταινία μπορείτε να δημιουργήσετε και διάφορα σχήματα. .

Κατά τους παγετούς των χειμερινών μηνών, οι κλειδαριές των αυτοκινήτων παγώνουν. Ένα απλό κόλπο για να λιώσετε τον πάγο είναι να εφαρμόσετε απολυμαντικό τζελ χεριών πάνω στο κλειδί σας όταν θα ξεκλειδώσετε τη πόρτα σας.

Φυλάξτε τα κλειδιά σας σε συγκεκριμένη θέση με μπρελόκ από lego τουβλάκια. Είναι πρωτότυπο και έξυπνο!

Χρειάζεστε να φτιάξετε γρήγορα ένα αντίγραφο κλειδιού; Δείτε πως να το φτιάξετε μόνοι σας!

Credit: FaithTap

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια