DIY

Αποθηκευτικοί Χώροι και Διακόσμηση, 2 σε 1!

Μία από τις τελευταίες τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού είναι τα χαριτωμένα δοχεία αποθήκευσης. Δεν έχει σημασία το μοτίβο ή το μέγεθος. Όλοι λατρεύουν έναν όμορφο αποθηκευτικό χώρο για να μοιάζει ο χώρος καθαρός και οργανωμένος – ακόμη κι αν στην πραγματικότητα δεν είναι!

Το πρόβλημα όμως με αυτές τις μονάδες αποθήκευσης, είναι ότι είναι συνήθως γελοία υπερτιμημένες! Ποιος θέλει ξοδέψει έναν τόνο χρημάτων για κάτι που θα χρησιμοποιήσει για να αποθηκεύσει τα “σκουπίδια” του;

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η Lindsay από την ιστοσελίδα “Tales From a Cottage” όταν της ήρθε η τέλεια ιδέα για αποκτήσει τους δικούς της, προσιτούς, αποθηκευτικούς χώρους.

Τότε συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να φτιάξει τα δικά της καλάθια, χρησιμοποιώντας αυτά τα φθηνά πλαστικά δοχεία που βρίσκουμε σχεδόν παντού!

Έχοντας ήδη ένα εμπριμέ ύφασμα που ταίριαζε με τον υπόλοιπο χώρο, ξεκίνησε βάζοντας ανάποδα το ύφασμα πάνω στο τραπέζι. Στη συνέχεια, ψέκασε το κάτω μέρος του πλαστικού με κόλλα ψεκασμού και το έβαλε απευθείας στο κέντρο του υφάσματος.

Αφού έκοψε τις γωνίες του υφάσματος διαγώνια στις γωνίες του καλαθιού, άρχισε να διπλώνει το ύφασμα πάνω από τις πλευρές του πλαστικού.

Πριν την αναδίπλωση πάνω από κάθε πλευρά, η Lindsay συνέχισε να ψεκάζει το καλάθι με κόλλα.

Μπορεί να χρειαστεί να το τραβήξει μια-δυο φορές μέχρι να ισιώσει καλά“, έγραψε η Lindsay.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται τόσο καλό και μοιάζει ακριβώς με τα δοχεία αποθήκευσης που θα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα!

Credits: NX2

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια