DIY

Αγόρασε αυτή την ξύλινη παλέτα με ελάχιστα χρήματα, και έφτιαξε στον κήπο της κάτι που θα ζηλέψετε!

Τώρα που ο καιρός είναι ζεστός, ήρθε η ώρα να στρωθούμε στη δουλειά στην αυλή και το εξωτερικό του σπιτιού μας και ποια καλύτερη πρώτη ύλη από τις αγαπημένες μας παλέτες;

Βήμα 1

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια παλέτα. Στη συνέχεια θα πρέπει να την αποσυναρμολογήσετε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και χρειάζεται πολλή μυϊκή δύναμη. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σπάσετε το ξύλο όμως.

via mtairymd / Instructables

Ορίστε και ένα βίντεο με οδηγίες για την αποσυναρμολόγηση:

Μήκος ξύλων
Πριν αρχίσετε να κόβετε την παλέτα για να πάρετε τις σανίδες, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το διάγραμμα. Δείχνει πόσες σανίδες θα χρειαστείτε και το μέγεθός τους.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 2

Αφού έχετε έτοιμες τις σανίδες σας, πρέπει να τις λειάνετε. Μερικές φορές οι παλέτες λογότυπα επάνω τους από τον κατασκευαστή, οπότε αν δεν θέλετε να φαίνονται πρέπει να τις καθαρίσετε καλά.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 3

Συναρμολογήστε το επάνω εσωτερικό πλαίσιο. Πάρτε τέσσερα πλαίσια διαστάσεων 16 3/4″ x 3 1/2″ x 5/8″. Χρησιμοποιώντας κόλλα ξύλου, κολλήστε τα μαζί και στη συνέχεια στερεώστε τα με ένα πιστόλι καρφώματος. Οι βίδες δεν συνίστανται επειδή θα χωρίσουν το ξύλο.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 4

Συναρμολογήστε το κάτω μέρος της πλατφόρμας. Πάρτε τέσσερα πλαίσια διαστάσεων 16 3/4″ x 3 1/2″ x 5/8″ και φτιάξτε πλαίσιο όπως ακριβώς κάνατε στο προηγούμενο βήμα. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να επισυνάψετε τέσσερις ράγες κατά μήκος του πλαισίου. Αυτές οι ράγες θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 17 3/8″ x 4 1/4″ x 5/8″. Κολλήστε τις με κόλλα ξύλου και ένα πιστόλι καρφώματος.

via mtairymd / Instructables

Αυτό θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμά σας μέχρι στιγμής:

via mtairymd / Instructables

Βήμα 5

Πάρτε τις 16 σανίδες σας διαστάσεων 16 5/8″ x 4 1/2″ x 5/8″ και κολλήστε τις στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας κόλλα ξύλου και ένα πιστόλι καρφώματος.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 6

Μόλις έχετε ενώσει όλα τα πλευρικά κομμάτια, είναι καιρός να φτιάξετε και το τελείωμα της κορυφής. Πάρτε τέσσερις σανίδες διαστάσεων 19 1/4″ x 3 1/2″ x 5/8″ και χρησιμοποιώντας κόλλα ξύλου, βάλτε τις τα οριζόντια στο πάνω μέρος του κουτιού.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 7

Για την τελική επένδυση της κορυφής, θα χρειαστείτε 4 σανίδες διαστάσεων 19 7/8″ x 2″ x 5/8″.

via mtairymd / Instructables

Βήμα 8

Μπορείτε να βάψετε το κουτί σας όπως θέλετε. Χρησιμοποιήστε το δικό σας στυλ για να δημιουργήσετε κάτι που θα ταιριάζει με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

via mtairymd / Instructables

Και ιδού το αποτέλεσμα!

via mtairymd / Instructables

Credits: Diply

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια