DIY

Αγόρασε ένα παλιό τροχόσπιτο, αλλά όχι για να μείνει εκεί. Δείτε σε τι το μετέτρεψε!

Όταν ψάχνετε για τον νέο σας επιχειρηματικό χώρο, η μάντρα είναι ίσως το τελευταίο μέρος που θα θέλετε να πάτε. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα αυτού του DIY project είναι απολύτως εκπληκτικό!

Τα εγκαταλελειμμένα τροχόσπιτα είναι συχνά κοινό θέαμα σε μια μάντρα, αλλά μια γυναίκα είδε πέρα από την βρωμιά και τις ζημιές, κάτι που πραγματικά θα έκλεβε τις εντυπώσεις.

Στο εξωτερικό του, αυτό το τροχόσπιτο Airstream φαινόταν το λιγότερο άχρηστο…

Το εσωτερικό του δεν ήταν και σε καλύτερη κατάσταση! Μπορείτε να φανταστείτε να μένετε εδώ μέσα για παραπάνω από 5 λεπτά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήταν σε θέση να δουν πέρα από το χάος, αλλά η ιδιοκτήτριά του, Katy McLaughlin, έκανε την έρευνά της και ανακάλυψε ότι στο Τέξας προσφέρουν άδεια για ρυμουλκούμενο σαλόνι ομορφιάς και με πολλούς από τους πελάτες της να ζητούν τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον, έμοιαζε να έχει βρει την ιδανική λύση.

Το πρώτο πράγμα που φρόντισε ήταν το χρώμα του, γιατί όπως και να το κάνουμε, η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει.

Στη συνέχεια ακολούθησε το δύσκολο κομμάτι… η ανακαίνιση του εσωτερικού!

Δείτε το αποτέλεσμα μετά από 4 μήνες:

Αυτό είναι το Hair & There ρυμουλκούμενο σαλόνι ομορφιάς στο Χιούστον! Δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να την επισκεφθούν στο σημείο που έχει… παρκάρει, ή με ένα μικρό επιπλέον κόστος να πάει η ίδια στο χώρο τους. Είναι ιδανική επιλογή για γάμους, πάρτι ή απλά για όσους… βαριούνται!

Credits: Trends Feed

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια