DIY

Έφερε ένα παλιό κούτσουρο στο καθιστικό της!! Όταν είδα το λόγο; Πραγματικά εξαιρετικό

Η ανακύκλωση είναι μια από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες.

Μου αρέσει να δίνω πνοή σε κάτι παλιό. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πραγματικά να εφαρμόσω την εν λόγω τεχνική σε συνδυασμό με τη φύση. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε τα πράγματα στη φύση – όπως ένα παλιό κούτσουρο δέντρου. Και όταν είδα πόσο πολλοί δημιουργικοί τρόποι υπήρχαν για να χρησιμοποιήσω κούτσουρα δένδρων, ήξερα ότι έπρεπε να δοκιμάσω έναν (ή περισσότερους) DIY.

Είτε μετατρέποντας ένα κούτσουρο δέντρου σε ένα κομμάτι επίπλων, κάτι λειτουργικό, ή κάτι διακοσμητικό συνάμα, οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Και ανάλογα με το φινίρισμα που δίνετε στο κούτσουρο, θα μπορούσατε να το αφήσετε μέσα ή έξω.

Αυτές οι μεταμορφώσεις DIY είναι τέλειες για κάποιον σαν εμένα, επειδή είναι εύκολες και ανέξοδες. Πλέον, θα προσθέσει μια καταπληκτική ρουστίκ λάμψη σε κάθε σπίτι που σίγουρα θα είναι ένας ωραίος χώρος για να μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι.

Κατεβείτε προς τα κάτω για να δείτε αυτές τις μοναδικές ιδέες. θέλετε να δοκιμάσετε κάποια από αυτές στο σπίτι σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μεταμορφώστε το κούτσουρο σας σε ένα ρουστίκ κάθισμα στην πίσω αυλή! Απολαύστε να κάθεστε στον κήπο σας με αυτήν την DIY από κορμό δέντρου καρέκλα.


Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μέρος ενός παλιού κορμού δέντρου για φως το σαλόνι σας με αυτή τη φοβερή λυχνία από κούτσουρο δέντρου!

Προσθέστε πλακάκια στις κορυφές από τα κούτσουρά σας για να φτιάξετε όμορφα ψηφιδωτά! Αυτή είναι η τέλεια διακόσμηση για τον κήπο σας, ή διαγορετικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπαίθριο καθιστικό.

Μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας το τέλειο υπαίθριο τραπέζι!

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά φιλόδοξο, μπορείτε να κάνετε στην οικογένειά σας ένα σπιτικό γυμναστήριο ζούγκλα. Ενώ αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από ό, τι ορισμένα από τα άλλα έργα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Αν βρείτε τον εαυτό σας πολύ πιεσμένο, αυτός ο καναπές δέντρο θα κάνει την τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας.

Μπορείτε να προσθέσετε την τέλεια ρουστίκ πινελιά στο σπίτι σας με ένα απλό κούτσουρο δέντρου για γλάστρα λουλουδιών !

Ή, αν το κούτσουρο σας είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να υποσκάψετε τον κορμό και να φυτέψετε τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Μετατρέψτε το κούτσουρο σε ένα νεροχύτη μπάνιου! Αυτό το φοβερό ρουστίκ κομμάτι είναι ιδανικό για ένα τροχόσπιτο ή για το εξοχικό.

Σερβίρετε τους καλεσμένους σας ένα σνακ ή ένα κοκτέιλ σε ένα δίσκο από κούτσουρο δέντρου!

Βάλτε στην αυλή σας ρομαντισμό φτιάχνοντας κεριά από δέντρο!!!

Εάν έχετε ένα μεγαλύτερο και πιο στενό κομμάτι του δέντρου, εντυπωσιάστε τους γείτονές σας με αυτό το δημιουργικό δέντρο γραμματοκιβώτιο κούτσουρο!

Αυτό το στοίβαγμα γιγάντιων κορμών στην πίσω αυλή είναι πολύ ωραίο για μια οικογένεια και για τα παιδιά να παίξουν!

Με τα κατάλληλα εργαλεία και στοιχεία ασφάλειας στη θέση τους, αυτό το κούτσουρο δέντρου firepit είναι μια μεγάλη προσθήκη στην πίσω αυλή για τις υπέροχες καλοκαιρινές νύχτες!

Αυτή η δημιουργική χρήση των κούτσουρων μπορεί να κάνει κάθε κήπο να είναι όμορφος και διασκεδαστικός.

Ενώ μπορεί να μην είναι λειτουργικό, αυτό το κούτσουρο δέντρου σε σχήμα κρουστών είναι ότι πρέπει για κάθε λάτρη της μουσικήςκαι την αυλή του!

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια