DIY

Έβαλε μία Μπρίζα στο κάτω μέρος μιας Πήλινης Γλάστρας, όταν όμως την τράβηξε έξω… Πανέξυπνο!

Οι πήλινες γλάστρες είναι ένα κλασικό κομμάτι κάθε κήπου. Κυκλοφορούν σε άπειρα διαφορετικά μεγέθη και είναι μέρος των θεμελιωδών μαθημάτων όταν είμαστε πρωτάρηδες στην εκμάθηση του πως να διατηρήσουμε έναν κήπο.

Το μυστικό για αυτά τα πήλινα αγγεία είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά περισσότερα από το να φυτέψουμε απλώς λουλούδια.

Εδώ είναι οκτώ διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μία πήλινη γλάστρα που δεν έχει τίποτα να κάνει με ό,τι έχετε μάθει μέχρι τώρα!

1. Βάση για ποτά & αναψυκτικά

Απλά βάζοντας το πιατάκι της γλάστρας ανάποδα στο πάνω μέρος της, έχετε μία χαριτωμένη και λειτουργική βάση για τα ποτά και τα αναψυκτικά σας! Ακόμα και για τα cupcake σας!

Περισσότερα εδώ.

2. Κεριά

Εάν ξέρετε πως να φτιάξετε σπιτικά κεριά, είναι σχεδόν κοινή λογική το να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πήλινα δοχεία που μπορούν να αντέξουν υψηλότερες θερμοκρασίες! Επιπλέον, είναι αξιολάτρευτα!

Περισσότερα εδώ.

3. Βάση για cupcakes

Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι το πάνω μέρος είναι “βρωμιά” και να προσθέσετε βρώσιμα λουλούδια στην κορυφή. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση στο επόμενο πάρτι γενεθλίων!

Περισσότερα εδώ.

4. Βάση για κοσμήματα

Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των πήλινων γλαστρών, είναι το πόσο προσιτές είναι. Και με όλες τις διαφορετικές επιλογές ως προς το μέγεθος, το να φτιάξετε μια κλιμακωτή βάση είναι εύκολο!

Περισσότερα εδώ.

5. Μίνι “ψησταριά”

Τώρα δεν έχετε να ανησυχείτε για την φλόγα της ψησταριάς. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε καν ψησταριά με αυτές τις μίνι κουζίνες!

Περισσότερα εδώ.

6. Βοηθητικό τραπεζάκι

Με το πιατάκι να χρησιμοποιείται ως το πάνω μέρος για το τραπεζάκι σας, το εσωτερικό του δοχείου γίνεται το τέλειο μέσο αποθήκευσης!

Περισσότερα εδώ.

7. Στεφάνι

Ξεχάστε το στεφάνι λουλουδιών! Οι μίνι πήλινες γλάστρες είναι αρκετά ελαφριές για να τις κρεμάσετε από την πόρτα σας και είναι αξιολάτρευτο!

Περισσότερα εδώ.

8. Μαγείρεμα

Υπάρχουν τόσες πολλές εκδόσεις αυτού του σκεύους! Επιπλέον, είναι φθηνό και φορητό!

Περισσότερα εδώ.

Credits: NX2

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια