DIY

Έβαλε ένα κομμάτι Πράσινη Ταινία πίσω από τον Καθρέφτη του, ο λόγος όμως μας Εξέπληξε!

Η μετακόμιση είναι πάντα κουραστική υπόθεση και απαιτεί πολύ δουλειά. Εκτός από το κουβάλημα βαριών αντικειμένων, υπάρχουν και οι τρύπες που πρέπει να ανοιχτούν και τα πράγματα που πρέπει να κρεμαστούν στους τοίχους. Παρακάτω όμως θα βρείτε μερικά κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη!

Κρεμάστε τους καθρέφτες και τα κάδρα ευθεία
Είναι πραγματικά δύσκολο να κρεμάσετε καθρέφτες ή κάδρα, έτσι δεν είναι; Φαίνεται αδύνατο να βρείτε την τέλεια απόσταση και την ακριβή γωνία για τα δύο καρφιά. Αλλά αν κολλήσετε ένα κομμάτι ταινίας στο πίσω μέρος και σημειώσετε τις τρύπες με στυλό, θα γίνει πολύ πιο εύκολο!

Αυτό θα σας δώσει την τέλεια απόσταση μεταξύ των δύο οπών.

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε που βρίσκονται οι γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος και οι σωλήνες του νερού. Επίσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο λέιζερ για να βεβαιωθείτε ότι τρύπες σας είναι τέλειες.

Ανοίξτε τρύπες χωρίς σκόνη
Το να ανοίγετε τρύπες συχνά δημιουργεί ένα χάος από λεπτή σκόνη που εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο το διαμέρισμα. Την επόμενη φορά προσπαθήστε να κολλήσετε ένα κομμάτι διπλωμένο χαρτί κάτω από το τρυπάνι και θα συλλέξει όλη τη σκόνη πριν μεταφερθεί μακριά.

Τοποθετήστε τέλεια το φωτιστικό σας
Ο σωστός φωτισμός είναι το Α και το Ω μιας νέας κατοικίας, αλλά τα κρεμαστά φωτιστικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα μπελαλίδικα. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι ταινίας στο έδαφος και σχεδιάστε πάνω της ένα σταυρό ακριβώς στο σημείο που θέλετε να είναι ο λαμπτήρας σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα βαρίδι, για να βρείτε το αντίστοιχο σημείο στο ταβάνι.

Τρυπήσετε την οροφή χωρίς άγχος
Για να μην μπει σκόνη στα μάτια σας, όσο δουλεύετε με το τρυπάνι στο ταβάνι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πλαστικό κύπελλο. Κόψτε το κάτω μέρος από το κύπελλο και τρυπήστε μέσα από αυτό, αφήνοντας το κύπελλο συγκεντρώσει όλη την σκόνη.

Δείτε όλα τα απίστευτα κόλπα, στο βίντεο που ακολουθεί:

Credits: Cleverly

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια