Δεν θα δουλέψει ποτέ στην ζωή του: Αυτός είναι ο 1ος μεγάλος νικητής του νέου ΛΟΤΤΟ, είχε την έμπνευση του αιώνα

Ο υπερτυχερός του νέου Λόττο, που κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λεμεσό της Κύπρου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για την επόμενη 10ετία.

Ο τυχερός από την Κύπρο

Μάλιστα, το τυχερό δελτίο έφερε και 6 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με κάθε επιτυχία να κερδίζει από 1.000 ευρώ τον μήνα, για ένα χρόνο.

Όπως υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Ανδρέας Ανδρέου «η λέξη ευτυχία δεν αρκεί για να περιγράψει το πώς νιώθουμε. Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτό που συνέβη. Το ΛΟΤΤΟ άλλαξε μορφή, πριν από λίγες μέρες και ο πρώτος μεγάλος νικητής βρέθηκε στο δικό μας κατάστημα ΟΠΑΠ. Όπως αποδείχθηκε, το να κερδίζεις 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Και πρόσθεσε «δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα από το πρωί. Το ενδιαφέρον του κοινού για το ΛΟΤΤΟ έχει εκτοξευθεί. Είμαι σίγουρος πως ο υπερτυχερός θα συζητιέται για πολλές ημέρες ακόμη σε όλη τη Λεμεσό».

Γιατί είναι διπλά τυχερός ο υπερτυχερός του νέου Λόττο

Όσον αφορά το τυχερό δελτίο, ο ιδιοκτήτης από το τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ επεσήμανε «ο υπερτυχερός συμπλήρωσε ένα δελτίο 7 στηλών με προσωπικές επιλογές αριθμών σε πλήρες σύστημα, το οποίο κόστισε 7 ευρώ. Μάλιστα, ήταν διπλά τυχερός, καθώς θα λαμβάνει επιπλέον 6.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο, χάριν στις 6 επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας που έφερε το δελτίο του. Ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μακάρι να ακολουθήσουν περισσότερες επιτυχίες για το κατάστημά μας».

Οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ διεκδικούν πλέον σε κάθε κλήρωση κέρδη με το μήνα. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το εν λόγω παιχνίδι μοιράζει έως και 10.000 ευρώ, μηνιαίως, για 10 χρόνια, στην πρώτη κατηγορία, με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας με 5 σωστές προβλέψεις, λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

Related posts

Πάει για πρώτη φορά σπίτι του: Ο 3χρονος μαθητής που πέρασε όλη του τη ζωή στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο

“Χριστός Ανέστη”: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε ολόκληρη τη χώρα

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου