Δεν πρόλαβε… ούτε να τον δει ο Πολυχρονίδης: Ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης» έλυσε τον γρίφο πριν καν δούμε τα γράμματα και «τσέπωσε» δυνατό ποσό

Ο «Τροχός της Τύχης» έχει αναδείξει αρκετούς ικανούς, αλλά και… τυχερούς φυσικά παίκτες, που έχουν φτάσει έως το τέλος της διαδρομής κι έχουν κερδίσει αρκετά χρήματα, ακόμη και το αυτοκίνητο, που είναι το μεγαλύτερο δώρο της εκπομπής, που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης σταθερά στο Star.

Στο χθεσινό (9/4) επεισόδιο, ο παίκτης που έφτασε έως και τον τελευταίο γρίφο, έχοντας ήδη κερδίσει πάνω από 2.500 ευρώ, είδε την κατηγορία να αφορά τα αυτοκίνητα, με τα γράμματα να είναι λίγα στο ξεκίνημα, από τα αρχικά που προσφέρονται. Μόλις έδωσε τα δικά του γράμματα, ωστόσο, λύθηκε άμεσα το μυστήριο και ο ίδιος μέσα σε δύο δευτερόλεπτα βρήκε τις δύο λέξεις, που χρειαζόταν, σε αντίθεση με την παίκτρια που στάθηκε άτυχη από τα γράμματα του ονόματός της.

Η εμφανέστατη λέξη ήταν το τιμόνι και η άλλη, που βρήκε δίχως δεύτερη σκέψη ο Αλέξανδρος, ήταν ο λεβιές. Ο ίδιος πανηγύρισε μαζί με τον παρουσιαστή, με το έπαθλο να είναι επιπλέον 3.000 ευρώ, για να φύγει τελικά από το τηλεπαιχνίδι με το πολύ καλό ποσό των 5.550 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ο Ανδρέας διέσχισε το Φαράγγι της Σαμαριάς και παρέδωσε μαθήματα δύναμης – Η απώλεια όρασης δεν τον εμπόδισε

«Με λένε Σόνια, είμαι 22 ετών και έχω εγκλωβιστεί στο σώμα 8χρονης. Όλοι με περνάνε για μαθήτρια δημοτικού»

Μάχη για τη ζωή δίνει ο μικρός Άγγελος – Βοηθήστε τον να νικήσει το οστεοσάρκωμα!