Δεν πρόλαβε… ούτε να τον δει ο Πολυχρονίδης: Ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης» έλυσε τον γρίφο πριν καν δούμε τα γράμματα και «τσέπωσε» δυνατό ποσό

Ο «Τροχός της Τύχης» έχει αναδείξει αρκετούς ικανούς, αλλά και… τυχερούς φυσικά παίκτες, που έχουν φτάσει έως το τέλος της διαδρομής κι έχουν κερδίσει αρκετά χρήματα, ακόμη και το αυτοκίνητο, που είναι το μεγαλύτερο δώρο της εκπομπής, που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης σταθερά στο Star.

Στο χθεσινό (9/4) επεισόδιο, ο παίκτης που έφτασε έως και τον τελευταίο γρίφο, έχοντας ήδη κερδίσει πάνω από 2.500 ευρώ, είδε την κατηγορία να αφορά τα αυτοκίνητα, με τα γράμματα να είναι λίγα στο ξεκίνημα, από τα αρχικά που προσφέρονται. Μόλις έδωσε τα δικά του γράμματα, ωστόσο, λύθηκε άμεσα το μυστήριο και ο ίδιος μέσα σε δύο δευτερόλεπτα βρήκε τις δύο λέξεις, που χρειαζόταν, σε αντίθεση με την παίκτρια που στάθηκε άτυχη από τα γράμματα του ονόματός της.

Η εμφανέστατη λέξη ήταν το τιμόνι και η άλλη, που βρήκε δίχως δεύτερη σκέψη ο Αλέξανδρος, ήταν ο λεβιές. Ο ίδιος πανηγύρισε μαζί με τον παρουσιαστή, με το έπαθλο να είναι επιπλέον 3.000 ευρώ, για να φύγει τελικά από το τηλεπαιχνίδι με το πολύ καλό ποσό των 5.550 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Από κύκνος ασχημόπαπο: Πανέμορφη 22χρονη δίνει 45000€, αλλάζει μάτια, γεμίζει τατουάζ και γίνεται σαν δαίμονας

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία