Το τελευταίο σπίτι του “Ξανθού”: Συντετριμμένος ο Νίκος Γκάλης κατέρρευσε στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη – Τα σπαρακτικά του λόγια

Με ένα απ’ τα πολλά τρόπαια που κατέκτησαν μαζί στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια, ο Νίκος Γκάλης στάθηκε δίπλα στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη. Στο λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, απ’ όπου δε γινόταν να λείψει ο «γκάγκστερ». Αποχαιρετώντας με τον τρόπο αυτό, τον προπονητή με τον οποίο μεγαλούργησαν στον Άρη της δεκαετίας του ’80.

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας», είπε ο Νίκος Γκάλης και συνέχισε:

«Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να πω συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες. Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν».

Δείτε το video






Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου