Συγκλονιστικός Μάνος Ζερδεβάς: «Ελπίζω να κάναμε περήφανους τους Έλληνες έστω και με την δεύτερη θέση»

Ο Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε μετά την ήττα της Εθνικής πόλο Ανδρών από την Ουγγαρία ότι υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει, ενώ ο Ντίνος Γενηδουνιάς πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα έρθει το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελλάδα έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου. Η Εθνική πόλο Ανδρών ηττήθηκε με 14-13 στην διαδικασία των πέναλτι από την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου. Η απογοήτευση όλων ήταν έκδηλη. Ταυτόχρονα όμως υπήρχε και μία αισιοδοξία στα λόγια τους.

Τι ανέφερε για την ήττα

Φάνηκε αυτό στις δηλώσεις του Μάνου Ζερδεβά και του Ντίνου Γενηδουνιά, που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για την επόμενη μέρα.

Ο Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε συγκεκριμένα: “Δεν ξέρω αν αξίζαμε το χρυσό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος. Φτάσαμε στα πέναλτι, όπου μετράει και η τύχη. Είναι μέρα απογοήτευσης, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε.

Η Ουγγαρία είναι μία πολλή δυνατή ομάδα. Κανείς δεν αρνείται την αξία της. Ήρθαμε με το μυαλό στο χρυσό,. Δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Ελπίζω να πάμε σε τελικούς και να κάναμε έστω κι έτσι περήφανους τους Έλληνες”.

Δείτε το videoRelated posts

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2