«Πρωταθληταρά μου, καλή αντάμωση»: Τσακίζει κόκαλα το αντίο των φίλων στον 25χρονο Ντένι

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου του πρωταθλητή Στίβου και νικητής του «Run Greece» Ντένις Γκιούρας. οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 25χρονος την Τετάρτης στις 22:30 έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα – με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο διαχωριστικό διάζωμα στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου.

Το αντίο των συμπαικτών του

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Τον άτυχο 25χρονο έσπευσε να αποχαιρετήσει δημόσια φίλος του, γράφοντας, «Πρωταθληταρά μου, ο Θεός να σε αναπαύσει. Καλή αντάμωση καλέ μου αδερφέ».

Η συγκινητική ανάρτηση της ομάδας

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησαν τον Ντένις Γκιούρας οι συναθλητές του:

Ξημέρωσε μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα για το σύλλογο μας και τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτό το σύλλογο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές, μα πάνω από όλα για την οικογένεια του, για το κόσμημα ανθρώπου και αθλητή που λέγεται Ντενις Γκιουρα. Θα θέλαμε να πούμε πολλά αλλά αυτή τη στιγμή ο πόνος για όλους μας είναι μεγάλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά του να ανταπεξέλθει τον πόνο αυτό!

Καλό παράδεισο Ντένις!

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας