Πάνος Τριανταφύλλου: Η Παρολυμπιάδα στο Ρίο, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας και η πανελλήνια υπόκλιση

Όλοι υποκλίνονται στον σπουδαίο Πάνο Τριανταφύλλου και στα κατορθώματα του δίχως βοήθεια από κανένας, δίχως χορηγούς μόνο με τους δικούς του οικονομικούς πόρους να παλεύει και να κάνει άθλους. Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στον σπουδαίο Πάνο Τριανταφύλλου, αθλητές και άνθρωποι σαν και εκείνον θα έπρεπε να είναι τα πρότυπα όλων των παιδιών μας.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Τριανταφύλλου

Ο Πάνος Τριανταφύλλου, ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, κατέκτησε πριν κάποια χρόνια και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο στην Ολλανδία, μετά από μια σειρά μεταλλίων και διακρίσεων σε παγκόσμια και ολυμπιακά τουρνουά. Το κατόρθωμα του Πάνου Τριανταφύλλου είναι μεγαλειώδες αν σκεφτεί κανείς ότι στη δική του καριέρα δεν υπήρξαν ποτέ χορηγοί, πράγμα που σημαίνει ότι με το απόθεμα των οικονομικών και ψυχολογικών του πόρων παλεύει σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Η Πανελλήνια υπόκλιση στον Πάνο Τριανταφύλλου

Όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία του νεαρού ξιφομάχου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί θαυμασμό:

Η συνέντευξη του Πάνου Τριανταφύλλου στο OPEN TV:

Αναμφίβολα, ο αθλητισμός δημιουργεί πρότυπα. Με ή χωρίς αμαξίδια. Ευθύνη των Μέσων να αναδεικνύουν εξίσου και τις δύο περιπτώσεις και όχι μόνο όσες «ξεχειλίζουν» από χρυσόσκονη, σπόνσορες σε καπέλα και πρωθυπουργούς στις εξέδρες.

Related posts

«Στον δρόμο για το Βερολίνο ο Παναθηναϊκός»: “Φλέγεται” το ΟΑΚΑ με την επική εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας