Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στον Καραλή: Γονάτισε συγκινημένος σκεπασμένος με την ελληνική σημαία

Ο Εμμανουήλ Καραλής, με την συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του, στο επίπεδο Ανδρών.

Κατάφερε άλμα στα 5,80 μ. και έτσι ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν δεύτερος και χάρισε στη χώρα μας το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Εμμανουήλ Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ για τον αθλητή

Ο 24χρονος αθλητής άρχισε από έγκυρο άλμα στα 5,40 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μ. (ύψος που πιθανός του στέρησε το χρυσό) και με την πρώτη τα 5,70 μ., και 5,80 μ., ύψος που έκρινε τα μετάλλια.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο επί κοντώ Ανδρών, μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιππίδη το 2017 στο Βελιγράδι.

Ο Ελληνας πρωταθλητής άγγιξε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (5.86) και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά την προσπάθεια του στα 5.85μ., απέτυχε και τις τρεις φορές, δείχνοντας, πάντως, ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει και αυτό το ύψος.

Μετά το τέλος του τελικού του επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν πολύ συγκινημένος. Ο Έλληνας πρωταθλητής πανηγύρισε με την ψυχή του τη σπουδαία επιτυχία του, γονατίζοντας με την ελληνική σημαία.

Εμμανουήλ Καραλής: Δείτε video

Related posts

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»