Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για το βραβείο κορυφαίου αθλητή για το 2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από τους Έλληνες αθλητές που κάνει περήφανη την Ελλάδα σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται.

Η σημαντική υποψηφιότητα του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης που τον Αύγουστο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης βρίσκεται μεταξύ των έντεκα υποψηφίων που ανακοίνωσε η World Athletics, για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο για το 2023.

Μετά την ευρωπαϊκή, και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου συμπεριέλαβε τον Μίλτο Τεντόγλου στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή του 2023.

Για την ανάδειξη του θα ψηφίσουν τα μέλη του συμβουλίου και της οικογένειας της World Athletics, καθώς και οι φίλαθλοι μέσω των επίσημων social media της διεθνούς ομοσπονδίας.

Η ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Οκτωβρίου και στη συνέχεια (13-14 Νοεμβρίου) θα γνωστοποιηθεί η τελική πεντάδα. Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες θα ανακηρυχθούν στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται στην τελική τριάδα των υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2023, μαζί με τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν.

Δείτε τη ανάρτηση

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου