Κασελάκης για καταστροφικές πλημμύρες: «Αν πω τη λέξη που πρέπει για το κράτος, θα… φάμε τίποτα από το ΕΣΡ»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία (έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 10 ανθρώπους μέχρι τώρα) και εξαπέλυσε τα βέλη του στο επιτελικό κράτος που… αγνοείται.

Η χώρα μας δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, όπου 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν φόβοι για πολλούς περισσότερους. Πάρα πολλοί αγνοούμενοι και αμέτρητες κατεστραμμένες εκτάσεις, με τον κόσμο να έχει χάσει το βιος του, την περιουσία του, το μέλλον του και το επιτελικό κράτος να… αγνοείται.

Όσα ανέφερε

Μετά το ματς του Περιστερίου Bwin με την ΑΕΚ, ο αρχηγός της ομάδας του Σπανούλη, Λεωνίδας Κασελάκης, στάθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πολίτες της Ελλάδας και μίλησε για το επιτελικό κράτος που κατά τη γνώμη του δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που έχει άμεση επίπτωση στις ζωές των ανθρώπων.

«Να καταλάβουμε ότι το μπάσκετ είναι το πιο ωραίο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Περνάνε πολύ δύσκολα οι άνθρωποι, χάνουν το βιος τους, την περιουσία τους και δυστυχώς κάποιοι τις ζωές τους. Πραγματικά θα πρέπει να υπάρξει λίγο συστολή. Το λέω και για το επιτελικό κράτος, δηλαδή θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να είμαστε ταπεινοί γιατί βλέπουμε στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια το κράτος, θα έλεγα αυτή τη λέξη αλλά θα… φάμε τίποτα από το ΕΣΡ, είναι όπως είναι, τα πληρώνουμε τώρα. Όταν βλέπεις αυτά δεν μπορείς να πεις κάτι. Υπάρχουν άλλα πρωτεύοντα πράγματα στη ζωή μας», ήταν τα λόγια του.

Για το Περιστέρι είπε: «Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα, έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην προπόνηση. Εχουμε πολλές αδυναμίες, να κρατήσουμε και τα καλά στοιχεία. Εχουμε ταλέντο στην επίθεση. Να μείνουμε προσγειωμένοι και στο κακό αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλη απογοήτευση».

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου