Εθνική περηφάνεια: Χρυσός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου 2023 ο Σταύρος Κοκκινάκης

Για μια ακόμη φορά, ο Σταύρος Κοκκινάκης, κατέκτησε την κορυφή. Ο νεαρός αθλητής, πήρε το Χρυσό στο Παγκόσμιου Παγκρατίου Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκης στην Αγία Βαρβάρα.

Σταύρος Κοκκινάκης: Η ανάρτηση του

«Με επιτυχία διεξήχθη το 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.

Μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω με το αποτέλεσμα. Η σημαία μας και πάλι ψηλά στην κορυφή του κόσμου , εκεί που της αρμόζει.

Το μετάλλιο το αφιερώνω εννοείται στην γυναίκα μου @fwteinh__f και τα παιδάκια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε μου επιλογή .

Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου Ιωάννη Τοπαλιδη που παρά την ελλιπή προετοιμασία βγάλαμε εις πέρας την αποστολή με επιτυχία .

Τελικός με Αμερική, πρώτη φορά αγωνίστηκα με Αμερικάνο αθλητή , μεγάλη εμπειρία, καλός αθλητής και με ήθος . Εις το επανιδείν»

Ο Κοκκινάκης στην πορεία του στο Παγκράτιο έχει αναδειχθεί ως τώρα 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, 2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ είχε και χάλκινο μέχρι πρότινος σε παγκόσμιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αστυνομικός Σταύρος Κοκκινάκης τον Μάρτιο του 2022, εκτός υπηρεσίας, έσωσε 25χρονη στην Κατερίνη, όταν κατέρρευσε μέσα σε καφέ μπαρ στο κέντρο της πόλης, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Σταύρος την έσωσε, κάνοντας Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στέλνοντας εμπράκτως το μήνυμα ότι η εκπαίδευση στην παροχή των Πρώτων Βοηθειών σώζει ανθρώπινες ζωές.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό