Εμμανουήλ Καραλής: Τα μετάλλια που φέρνουμε δεν μετράνε σε τίποτα – Ασημένιος στην Κωνσταντινούπολη

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και μολονότι το χάρηκε ήταν αρκετά συγκρατημένος, λόγω του ότι η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη.

Εμμανουήλ Καραλής: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το πήραμε. Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ήθελα να πάρω ένα μετάλλιο. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου, ειδικά πέρυσι και είμαι απλά ευτυχισμένος που κατάφερα να επιστέψω να είμαι στη θέση να πω μπράβο στον εαυτό μου και να μπορώ να είμαι σε θέση να είμαι χαρούμενος ξανά. Είναι αφιερωμένο σε μένα.

Είναι σημαντικό, ελπίζω να είναι η αρχή μίας μεγάλης καριέρας. Εγώ, ο πατέρας μου κι ο Γιώργος ο Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα, οπότε τους ευχαριστώ κι αυτούς πάρα πολύ. Είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά και πολύ χαρούμενος. Πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχω καταφέρει, γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος.

Θα μπορούσα να πηδήξω και τα 5,85μ. ήμουν πολύ καλά, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Το μετάλλιο είναι μετάλλιο κι όπως είπα είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ ευγνώμων για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν τόσο καιρό κι ελπίζω για τα καλύτερα».

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι: «Θα κάνω πάρα πολύ προπόνηση γιατί τώρα έχω δώσει παρακαταθήκη για να συνεχίσω ακόμα πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων, είμαι αθλητής που δίνει τον καλύτερό του εαυτό, οπότε θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα συνεχίσω να φέρνω μετάλλια κι εγώ στη χώρα μου».

Για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι γι’ αυτό που συνέβη, οι νίκες και τα μετάλλια που φέρνουμε αυτή τη στιγμή δεν μετράνε σε τίποτα, γιατί είναι ένα γεγονός πάρα πολύ λυπητερό, προσπαθώ κι εγώ να μην δείχνω τον ενθουσιασμό μου μήπως και προκαλέσω. Συλλυπητήρια σε όσους έχασαν ανθρώπους και δύναμη, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό