Έληξε! Αυτός Είναι ο Μεγάλος Νικητής του Αγώνα και Κυπελούχος!

Τελικός Κυπέλλου 2018, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Πόλεμος στο ΟΑΚΑ. Πέτρες, μολότοφ, γιορτή ποδοσφαίρου

Ποια τα άγρια επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου 2018 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ;

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το γήπεδο του ΟΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένταση επικρατεί περιμετρικά του ΟΑΚΑ, καθώς λίγο πριν τις 18:30 οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν καρτέρι έξω από το Golden Hall σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και ακολούθησε συμπλοκή.

Τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τους χωρίσουν, κάνοντας χρήση χημικών. Οι οπαδοί από την πλευρά τους εκτόξευσαν μολότοφ και έκαψαν κάδους.

Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί μέσα από το σύρμα πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, γι’ αυτό και έριξαν τα δακρυγόνα, θέλοντας να τους σταματήσουν. Λίγα λεπτά μετά επανήλθε η ηρεμία.

Αναβρασμός επικρατεί μέσα και γύρω από το ΟΑΚΑ εδώ και αρκετή ώρα, καθώς μπορεί για την ώρα οι συμπλοκές να έχουν σημειωθεί στους γύρω δρόμους του γηπέδου, ωστόσο υπάρχει πάντα κίνδυνος να συμβεί αυτό ανά πάσα στιγμή και στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό διότι τα τελευταία λεπτά παρατηρείται έντονη κινητικότητα των φίλων της ΑΕΚ στην Θύρα 7, ενώ ακόμη πιο επικίνδυνη μοιάζει η… εφευρετικότητα των φίλων ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» χρησιμοποιώντας διαφημιστικές πινακίδες, φτιάχνουν αυτοσχέδιες γέφυρες για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο πάνω από τα πλέξιγκλας!

Θυμίζουμε ότι για να αποτραπεί η πιθανότητα σύγκρουσης των οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είχε πραγματοποιηθεί μια σειρά εργασιών εντός του σταδίου και πολύ περισσότερα σε σημεία που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι θερμόαιμοι για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που ίσως να μην σταθεί αρκετό για να τους εμποδίσει να έρθουν σε μάχες σώμα με σώμα.

Νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια και στη Νερατζιώτισσα, όταν οπαδοί της ΑΕΚ υποχρέωσαν με τη βία πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποβιβαστούν από το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια αφού τους ξυλοκόπησαν, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό τους.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν περισσότεροι από 200 και κρατούσαν ρόπαλα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ρώτησαν περαστικούς ποιο δρόμο να πάρουν για να φτάσουν στο γήπεδο και τους δόθηκε λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε αντίθετο δρόμο απ’ αυτόν που ήθελαν να πάρουν.

Δεν αποκλείεται να τους δόθηκαν επίτηδες λάθος οδηγίες, διότι σε εκείνο το σημείο έγινε η επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι τους περίμεναν, τους πέταξαν μολότοφ μέσα στο βαν, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» πρόλαβαν να βγουν έξω, όταν δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και δυο τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι ευτυχώς τη… γλίτωσαν με ελαφριά χτυπήματα.

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής

«Κάηκε» η Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν την σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2018.

Υπήρξε μπαράζ επεισοδίων και συγκρούσεων άναμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την Πλατεία Καραϊσκάκη και μεταφέρθηκαν στην Κάνιγγος, στην Πατησίων και τα Εξάρχεια.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν είτε μεταξύ τους είτε με τις αστυνομικές δυνάμεις σε ένα σκηνικό χάους και τρόμου στο κέντρο της Αθήνας.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η άφιξη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Από τις 06:00 το πρωί, λεωφορεία με φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνονταν στα Μάλγαρα για να αρχίσει η κάθοδος για την Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, περιπολικά της αστυνομίας συνόδευαν το κομβόι των λεωφορείων για να αποφευχθούν τα έκτροπα.

Στην πορεία έγιναν δύο στάσεις, ενώ κατά την άφιξη στα διόδια Αφιδνών έγινε εκ νέου έλεγχος από την Αστυνομία, πριν την τελική μετάβαση στο ΟΑΚΑ.

Τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να μπαίνουν στην Αθήνα μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Μέσω της λεωφόρου Κηφισίας θα φτάσουν στο γήπεδο και αναμένεται να οδηγηθούν κατευθείαν στο πέταλο που έχει προγραμματιστεί να καθίσουν, από την πλευρά της Κηφισίας. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι ακριβώς απέναντι, στο πέταλο προς το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έφθασαν στην Αθήνα με τρένα αλλά και αεροπλάνα.

Ένας αγώνας που κρίνει πολλά περισσότερα από έναν τίτλο

Η σημερινή (12/05) αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας… αποτελεί ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μια κόντρα που κρατά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η αρχή έγινε στον περσινό τελικό Κυπέλλου στο Βόλο. Τα όσα συνέβησαν στο πανθεσσαλικό καλύτερα να μην τα θυμόμαστε… μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου, με μάχες μεταξύ οπαδών πριν τον αγώνα και μια αναμέτρηση με διαιτητικά λάθη που έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά το Κύπελλο στον Βόλο με ένα γκολ καθαρό οφσάιντ.

Τελικός Κυπέλλου: Επικό Πανό Οπαδών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ! Δεν Φαντάζεστε τι Γράφει…

Δείτε το εντυπωσιακό και εφευρετικό πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ

Το χιούμορ δεν λείπει από τα ελληνικά γήπεδα. Εξαίρεση δεν θα αποτελούσε και το ΟΑΚΑ όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν ρεσιτάλ.

Το τελευταίο καιρό η συμπρωτεύουσα έχει πολλά προβλήματα υδροδότησης ενώ περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση του μετρό. Και τα δυο γεγονότα, ένα οπαδός της ομάδας επέλεξε να τα κάνει πανό στο ΟΑΚΑ με την προσμονή να πανηγυρίσει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Έκτακτο Μόλις Έσκασε: Αυτό Είναι το ΝΕΟ Βίντεο με τα Επεισόδια Μέσα από το Γήπεδο! που Ρεζιλεύει την Ελλάδα!

Η στιγμή που πριν λίγο οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ…

Τελικός Κυπέλλου – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έσπασαν καρδιές! Δείτε την Εκπληκτική απόκρουση του Μπάρκα στο πέναλτi…

Δείτε την εντυπωσιακή επέμβαση του Μπάρκα στην εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 25′, κρατώντας το μηδέν για την εστία του. (VIDEOS)

Ο Βασίλης Μπάρκας έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση στην αριστερή του γωνία σε εκτέλεση πέναλτι του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στο 25ο λεπτό. Ο Έλληνας γκολκίπερ με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ και ακολούθησαν πανηγυρισμοί από τους φίλους της Ένωσης, τον Μανόλο Χιμένεθ, τον ίδιο τον Μπάρκα και τους συμπαίκτες του.

ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ που ανοίγει το σκορ στο 65ο λεπτό του τελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Με εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια στο 65΄ο ΠΑΟΚ, άνοιξε το σκορ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βασίλη Μπάρκα, έπειτα από εξαιρετικό χτύπημα. Δείτε το:

ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ που κάνει το 0-2 στις καθυστερήσεις!

ΤΕΛΟΣ στο ΟΑΚΑ!

Ο PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν! ?

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου