Έκανε τα αδύνατα δυνατά: Αθλήτρια με νεφρική ανεπάρκεια έτρεξε σε αγώνα στίβου ανέβηκε στο βάθρο και μετά εγχειρίστηκε

Η Κατερίνα Ροκάκη δίνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής. Είναι από τις γυναίκες που δεν τα βάζουν κάτω και ζουν χωρίς όρια. Συγκεκριμένα, κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο.

Η ίδια υποστηρίζει πώς: «Είναι ο τρόπος για να χαλαρώνω», στέλνοτας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους το βάζουν κάτω από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η δύναμη ψυχής της αθλήτριας στίβου από τα Χανιά

Απίστευτη δύναμη ψυχής έδειξε η Κατερίνα Ροκάκη, αθλήτρια στίβου από τα Χανιά, η οποία παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια θέτει ως προτεραιότητα τον αθλητισμό όπως απέδειξε.

Η Κατερίνα Ροκάκη έκανε το αδύνατο δυνατό και έτρεξε την παραμονή που είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου, αγωνίστηκε στα 5 χλμ. στο Coast To Coast Race και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση.

Εδώ και αρκετά χρόνια, ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα υγείας, είχε διαγνωστεί με καρκίνο και οι γιατροί το 2015 της είχαν δώσει μονάχα δύο χρόνια ζωής όμως εκείνη κατάφερε και τους διέψευσε και είναι ακόμα εδώ!

Η Χανιώτισσα αθλήτρια στίβου συνεχίζει να τρέχει παρότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και κάθε δύο μήνες πρέπει να υποβάλλεται σε μια ειδική επέμβαση pig tail, προκειμένου να μην χάσει το νεφρό της.

Μια τέτοια εγχείρηση είχε προγραμματίσει και για την Δευτέρα την επόμενη ημέρα δηλαδή από τους αγώνες.

«Πολύς κόσμος αναρωτιέται μα καλά είναι δυνατόν να πας να τρέξει και μετά να μπεις για επέμβαση; Ναι τους απαντάω. Για μένα αυτός είναι ο τρόπος να χαλαρώνω» λέει η Κατερίνα Ροκάκη στέλνοντας το δικό της μήνυμα ζωής. «Φυσικά και δεν έθεσαν την υγεία μου σε κίνδυνο και για μένα ότι ανέβηκα στο βάθρο ήταν μια έκπληξη!», υπογραμμίζει η αθλήτρια στίβου.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»